Nem tudni milyen, eddig nem tudható vészhelyzet tört – vagy tör – ránk a közeljövőben, bár lehet, hogy a “ránk” nem a megfelelő szó, lehet, hogy csak Kövér véli úgy, hogy szüksége lehet temérdek golyóálló mellényre és sisakra, éjjellátóra.
[mnky_ads id=”10551″]

Kövér nehéz éjszakái

Csak arra tudunk következtetni, hogy az éj leple alatt képzeli el a támadást, amikor olyan fegyverekkel lőnek majd, aminek ellenáll a golyóálló felszerelés. Házról házra, ahogy azt a nagykönyvből tanulta.
[mnky_ads id=”10552″]
Az Országgyűlési Őrség honlapjáról derült ki, hogy nem csupán golyóálló sisakból és éjjellátó készülékből, de golyóálló mellényből és sisakból is alaposan bevásárolt Kövér László házőrsége.

- Hirdetés -

Tüntetés és ellentüntetés – csakis fáklyával

A legnagyobb beszerzés a szolgálati ruhákra vonatkozott, amelyek beszállítója a – Fenyő János egykori üzlettársa, Székely Herbert által vezetett – Milipol Zrt.

A cég nem ismeretlen szereplő a piacon, hiszen a parlamenti őrségnek és a rendőrségnek is rendszeresen beszállít. Egy tavaly 2017. december 21-én kiírt közbeszerzés nyomán 385 millió forint értékben szállíthat a házőrségnek zoknit, bakancsit, zubbonyt, övet és málhazsákot.

Jön a Fidesz-csodafegyver: a spontán Békemenet! – a pontos buszindulásról később értesítenek!

Amint azt az mno.hu megjegyzi:

a sokkolóval, viperával, gépkarabélyokkal és mesterlövészpuskával felfegyverzett házőrség már inkább a Terrorelhárítási Központra vagy egy elit katonai gárdára emlékeztet, mintsem a parlament folyosói rendjét vigyázó szolgálatra.

[mnky_ads id=”10553″]

A menekültek már nem érdeklik Orbán Viktort, csak a civileket akarja kinyírni

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét