Kerítésen innenKiemelt hírek

Kövér László bízik hosszú földi létében: úgy véli, megéri az Európai Unió összeomlását!

Kövérikum! - "Mérsékelthabzású" volt az érdeklődés Kövér Lászlóra templomban tartott homofób mondandójára Marosvásárhelyen

Még megérem, amikor az EU jelenlegi formájában megszűnik létezni – véli a házelnök. Lesz-e belőle államfő? Melyik a kedvenc virága? Jót tenne-e a Fidesznek az ellenzéki szerep? – vezeti fel a Mandiner Kövér László házelnökkel készített interjúját.

Kövér saját jövőjéről: avagy mi lesz velem…?

Arra a kérdésre, hogy váltaná-e Áder Jánost az államfői poszton, úgy válaszolt, hogy szerinte ez nem reális, de ha a megfelelő időben felkérést kapna arra, akkor sem lenne nagyon lelkes. Majd hozzátette, ha kellene, vállalná.

“Ha szembe kell nézni valamivel, nem térünk ki a feladat elől”

– mondta.

Kövér a pedofiltörvényről

“Az utóbbi tizenkét esztendő egyik legfontosabb törvényét fogadtuk el, úgyhogy a magam részéről elégedett vagyok.”

– mondta Kövér László az interjúban a júniusban megszavazott, melegellenessé eltérített pedofilellenes törvényről.

Az előkészítés során megfontolták ugyan a kémiai kasztrálást is, ám a kormány javaslatára végül elvetették

Ez önkéntesen vállalt gyógyszerkezelést jelentett volna. Bevezetése azonban komoly jogi és morális problémákat vetett volna fel, amire nincs felkészülve jelenleg a magyar jogalkotási folyamat.

“Amikor Magyarország 2004-ben csatlakozott az EU-hoz, Kövér szerint szó se volt LMBTQ-jogokról, és hogy kötelező lenne hozzájárulni gyermekeink átneveléséhez, mint ahogy arról se volt szó, hogy „idegen kultúrájú népesség tömeges betelepítésével kívánják lecserélni Európa keresztény kultúrájú őslakosait (…) Ha erről szólnak nekünk az elején, lehet, a magyar népszavazás eredménye sem az lett volna, ami”

– véli a házelnök.

Kövér az Unió jövőjéről…

Kövér László szerint még az ő életében összeomlik az unió, mert szerinte a közösség fenntarthatatlan pályán mozog gazdasági, társadalmi, szellemi és erkölcsi értelemben egyaránt. Szerinte ezzel együtt az Európai Unió előnyös feltételeket nyújt a magyar nemzeti érdekek képviseletére, ugyanakkor az idő előrehaladtával ez a lehetőség egyre szűkebb.

“Magyarország az unió tagja marad, ameddig az össze nem omlik”

Kövér a Fudan Egyetemről

Látva a kampusz körüli cirkuszt, meggyőződött arról, hogy jó döntés született. Kövér szerint azok az országok, akik aggódnak Európa biztonságáért, egyre többet üzletelnek Kínával. Csak azért kritizálják a budapesti tervet, mert

“amit nekik szabad, azt nem szeretnék, ha az ő engedélyük nélkül mi is megtennénk”.

Kövér a Borkai- és a Szájer-ügyről

A két botrányról elmondta, hogy azok erkölcsileg elfogadhatatlanok, ugyanakkor Szájer Józsefet tiszteli azért, amit a többi között EP-képviselőként vagy jogtudósként tett. A két ügy és kezelése Kövér szerint megmutatta, hogy a Fideszben még vannak erkölcsi normák.

Kövér az ellenzéki összefogásról

Semmilyen elképzelésük sincs a kormányzásról,

„csak jópofának gondolt bemondásokkal próbálják traktálni a nagyérdeműt, amik ráadásul egymással is szöges ellentétben állnak”.

Ő nem lát esélyt arra, hogy választók többsége őket választaná.

Kövér 2013 óta a parlamentben kiosztott 159 esetnél 96 millió forintnyi büntetéséről

Nem gondolja, hogy ingyenreklámot csinál az ellenzéknek.

Éppen az említett összeg miatt nem hiszem, hogy ingyenreklámról beszélhetnénk.

Komolyra fordítva a szót, természetesen tisztában vagyok azzal, hogy részükről ez játsz­ma, amely arról szól, hogy minél jobban provokálják az ülésvezető elnököt, és minél izgalmasabb bejegyzéseket kreálhassanak a számukra oly fontos Facebook-nyilvánosságnak.

Ha figyelmen kívül hagynám az összes botránykeltő megnyilvánulást, magam sérteném meg a házszabályt.

Az alel­nökökkel együtt kötelességünk, hogy őrködjünk a Ház méltósága felett, néha kordába kell szorítani a képviselők magatartását.”

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás, + forrás.

 

kövér

Comments (1)

  1. Gianni Qlish

    NE BIZAKODJ TE PRIMITÍV TAHÓ, NEM ÉRED MEG AZ EU. ÖSSZEOMLÁSÁT! AMIT MEGÉLSZ, AZ A BŰNÖZŐ FALKÁD ÖSSZEOMLÁSA, ÉS AZ ÉRTÉKTELEN DEGENERÁLT LÉNYED KIDOBÁSA A SZEMÉT DOMBRA, AHOVA VALÓ VAGY TE GYŰLÖLKÖDŐ HAZUG BUGRIS SZARDARAB!!

Szólj hozzá!