Kövér László vagy emigrál az arabokhoz, vagy 2-szer röpköd az Ön pénzén a luxusrepülővel – véli Hadházy Ákos

Arról már beszámoltunk, hogy az Országgyűlés Sajtóirodája az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében tudatta, hogy az Országgyűlés elnöke Hálid bin Hilál el-Máváli, az ománi Súra Tanács elnökének meghívására hivatalos látogatáson vesz részt az arab államban, így Kövér László személyében először látogatott magyar házelnök Ománba. Fél éve Szijjártó külügyminiszter is megtette ezt az utat.

Hogy mindez mibe fájt Önnek?

Hadházy Ákos közösségi oldalán ragadott plajbászt, hogy kiszámolja szigorúan csak a kerozin árát:

“Kövér László a “honvédségi” luxus jettel repült az Ománi Szultanátusba, de a hétórás út után azonnal hazaküldte a repcsit. Így Kövér vagy emigrál az arabokhoz, vagy kétszer fordul miatta a luxusrepülő.

Utóbbi esetben kb. kétszer negyven, azaz nyolcvan millió forintért utazott a szultánságba Kövér László, csak hogy megerősítse, hogy omán-magyar két jó barát és ötven arab testvérünknek budapesti ösztöndíjat ajánljon fel.

Mehetett volna -igaz, egy átszállással- pl az Emirates légitársasággal,

még akkor is kijött volna őt főre öt millióból, ha az első osztályon utaznak..

Kövér László beszállt a “Ki tud drágábban, pazarlóbban utazni, minél feleslegesebben, egzotikus országokba?” témájú versenybe Szijjártóval és Orbánnal szemben. Nagyon erősen nyitott…

(ha szeretné eldönteni, hogy hasznos volt -e az elvtársi látogatás, itt a hivatalos beszámoló.

Azt is tudni kell, hogy a luxus repülő a köztes időben csak Brüsszelbe szállított valami fideszes ülepet,

ahova aztán tényleg kimehetett volna bárki menetrend szerinti járattal. Egészen elképesztő, ahogyan a “honvédség” és ezek a meghibbant demokraták pazarolják az Önök által befizetett adót, miközben a gyerekeink a hideg iskolákban fáznak. Persze azért merik ezt megtenni, mert az állami média és a talpnyaló propaganda sajtó erről semmit nem fog írni. Csak annyit, hogy a békéről beszélgetett az arabokkal. Az meg minden pénzt megér, ugye.”

 

… és, hogy mivégre volt a látogatás?

Súra Tanács elnöke szerint hogy Magyarország és Omán kapcsolatai nagyon jók, a felek egyetértenek számos nemzetközi kérdés megítélésében. Hozzátette: 2010 után magasabb fokozatba kapcsolt a két ország együttműködése, amelynek alapja a jövőben a gazdasági kapcsolatok erősítése kell hogy legyen. Horváth László, a Fidesz országgyűlési képviselője, az Országgyűlés magyar–ománi baráti csoportjának elnöke magyarországi látogatásra hívta meg ománi kollégáit.

Vagyis most sem történt semmi konkrétum azon kívül, hogy újabb helyen “Brüsszelezhetett” a magyar parlament házelnöke. Kíváncsian várjuk, Novák Katalin mikor teszi tiszteletét Omán kies fővárosában!

Szijjártó után Kövér is Ománban turnézik – Konklúzió: minden nagyon szép, jó és mindenki elégedett…..