"Mindannyiunk véleménye számít. Hallgassuk meg egymást!" - Kövér házelnök nem kapott a konzultációs cuccból, vagy csak tesz rá? - Városi Kurír

Sorting by

×

“Mindannyiunk véleménye számít. Hallgassuk meg egymást!” – Kövér házelnök nem kapott a konzultációs cuccból, vagy csak tesz rá?

Levelet kaptam a miniszterelnöktől. A nemzeti konzultáció kérdései vannak benne. Azt írja: “Mindannyiunk véleménye számít. Hallgassuk meg egymást!” Nem tudom, ezt a “hallgassuk meg egymást!” szöveget megírta-e Kövérnek is. Hátha akkor nem vonná meg a szót, akitől kedve szottyan.

Hirdetés

Esetleg én is elküldhetem neki, ha Orbánnak már kifogyott a postaköltsége

Úgysem valószínű, hogy nekiállok kitölteni. Addig biztos nem, amíg a miniszterelnök, mint legutóbb, meg nem mutatja a fb oldalán, mi a helyes megfejtés. Nem szeretek mellélőni, magamtól pedig még a keresztrejtvényfejtésben se nyertem soha.

Igaz, be se küldtem a megoldásomat

De azért gondolhattak volna rám, ahogy a nemzeti konzultáció összesítésénél sem kizárt, hogy beleszámolnak. Szeretetből. De a képet megnéztem. Az szép színes, és nem követel szellemi erőfeszítést. Bár a szöveg sem. Balra látható a családfő. Onnan tudom, hogy ő az, hogy egyedül ő ül fotelben, a jobb karjánál lebeg egy nemzeti trikolór, és az ő kezében van ceruza. Jobbra tőle négy tanulni vágyó fiatal látható, pattanásig feszült érdeklődéssel várják a kérdéseket. Kicsit előre is dőlnek, hogy egy szavát se tévesszék el. Anyát nem látom, ha csak a háttal lévő lány nem ő. De az is lehet, hogy Anya közben a konyhában főzi a vacsorát, (nagyon helyes), és a választ a családfőre mint választott képviselőjére bízza.

varosikurir 1322827

Minden világos

A társaságban az Apa az, aki tud írni és olvasni. Félreértések elkerülése végett még szemüvege is van. A többieknek készültek a plakátok a kis sárga emoji-pofácskákkal. Majd azok útbaigazítása szerint vágnak a felolvasott kérdésekre dühöngő, mosolygós vagy aggódó képet. Én legjobban azt szeretném látni, akinek majd a plakát útmutatása szerint szétrobban a feje, ha jól emlékszem, a migránsok említésére. Csak el ne tévesszék. Izgulok.

Forrás

 

kövér

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: ““Mindannyiunk véleménye számít. Hallgassuk meg egymást!” – Kövér házelnök nem kapott a konzultációs cuccból, vagy csak tesz rá?

  • 2021.07.16 - 10:51
    Közvetlen hivatkozás

    A jó édes Mamája töltse ki ezt a baromságot, erre van ideje ennek a szélhámos szemét kormánynak, minden drága kicsik a nyugdijak, a benzin az egekben de konzultáció az kell milliókért, agybeteg állatok, tünjenek már a jó fenébe….

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.