“Kövérné” Bagdy Emőke és a gender mesék – szomorú búcsú egy pszichiátertől

Bagdy Emőkét szerettem. Egészen mostanáig. Kiváló előadónak, jó pszichiáternek tartottam, aki ráadásul sokat tesz tudománya közérthetővé tételéért. De ez most elmúlt.

Sokfélék vagyunk

Finoman eddig is lejött előadásai során, hogy vallásos meggyőződésű, jobboldali kötődésű. De miért lett volna ez számomra baj? Sokfélék vagyunk. Ettől még elférünk a Földön. Nálam a baj akkor kezdődik, ha valaki Isten hitét kötelezővé teszi, egyedül jogosnak és elfogadhatónak állítja be. Mindenki más féreg! De ő ezt eddig nem tette. Legalábbis nyilvánosan.

Bagdy lesüllyedt Kövér László mélymagyarbajszos szellemi szintjére

Most azonban a Meseország mindenkié című, homosexuális propagandának kikiáltott, és a Mi hazánkos Dúró Dóra által ledarált könyv kapcsán nyilatkozott a címét már nagyon szégyellő Magyar Nemzetnek. Elmondta, hogy a gyerekekre 3-5 éves koruk között veszélyt jelent “gender mesék” hallgatása. Azt az áltudományos magyarázatot fűzve hozzás, hogy a külső ingerek ki be kapcsolnak géneket, (egyébként ez eddig igaz is bizonyos géneknél szerintem is), és ha a gyerek azt olvassa, hallja két ifjú Herceg egymásba szeret, akkor ez eltérítheti a normális sexuális feljődéstől.

Ezzel Bagdy lesüllyedt Kövér László mélymagyarbajszos szellemi szintjére, ami óriási baj. De személyesen biztos megéri neki, felteszem jó pénzt kap majd ilyen tartalmú “tudományos” eszmék kutatására, terjesztésére.

(Gyűlölet) parancsra teszik

De mi ezzel a gond? Az USA-ban, Nyugat-Európában már régóta nem kivételes eset, hogy homosexuális, leszbikus párok saját vagy örökbefogadott gyermeket nevelnek. Az ilyen családban nevelkedett gyermekek között pont olyan arányú a homosexualitás, mint a népesség nagy átlagában. Pedig őket aztán igazán közelről érik homosexuális ingerek a szüleik révén. Ezt több kutatás is igazolta:pl.Charlotte J. Petterson, Lesbian and Gay Parenting, Amerikai Pszichológiai Társaság 2005.

Azonkívül mindenki által ismert, köztudomású tény, hogy homosexuális gyerekek heteroszexuális szülőktől születnek többnyire, márpedig ha a minta számít, akkor ilyen nem történhetne!

Szóval ez semmi más, mint az aktuális, Orbán által kiadott gyűlölet parancs teljesítése. A Főmérnök a rádióban előadta, hogy neki nincs baja a homosexuálisokkal, de a “gyerekeinket hagyják békén”! Közben pedig röhögött magában a pedofil Kaletára gondolva, aki a Fidesz állam védett és hozott haza közpénzen a TEK Peruból! Pedig ott is elítélték volna ha Orbán nem menti ki!

Én Thomas Mannon nőttem fel, a Varázshegyen. Egyik Karácsonykor Oscar Wilde meséjét tettem ki a facebookra, amely magát a nyomorultakért feláldozó Boldog Hercegről szól, és a kicsi fecskéjéről. Orbán ezeknek az embereknek a cipője sarkáig se ér fel! Ha dönteni kell, nem kétséges, hogy kit választok példának!

bagdy

 

13 thoughts on ““Kövérné” Bagdy Emőke és a gender mesék – szomorú búcsú egy pszichiátertől

 • Nem pszichiáter, hanem pszichológus. A kettő nem ugyanaz.

 • Annyira félek! Van egy „Muzsikus Péter hangszerországban” cimű könyvem még gyerekkoromból.Szerintetek összetépjem én,vagy küldjem el Dúró Dórának.Vagy ha megtartom jönni fog s TEK?

 • Ha màr a titulusokba belekötünk akkor egèsz pontosan.Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szupervízor, a pszichológiatudomány kandidátusa, 2010-től professor emerita

 • Attól, hogy homoszexuális környezetben nevelkedik egy gyerek és nem lesz homoszexuális , épp elég életre szóló sérülés érheti. Nyugaton még nem nött fel annyi homoszexuális pár által nevelt gyerek hogy abból általános következtetéseket lehessen levonni. Amúgy akik Bagdynak neki mennek most , azok többsége a tudományos ranglétrán sehol sincs , mezei gyakorló pszihologusok.

 • Mit szerettél rajta eddig? Eddig is csupa hülyeséget beszélt össze, mióta OV illiberális lett, azóta szerinte minden nevelési probléma a liberális nevelésből adódik.

 • A szerző nincs tisztában a pszichiáter és a pszichológus közötti különbséggel, de elvárja, hogy komolyan vegyék! És közben fröcsög a gyűlölettől! Hát nem, kedves szerző, ez így komolytalan!

 • Döbbenetes néhány hozzászólás!Mit keres Kövér László és Orbán Viktor neve egy mesekönyv kapcsán?!Jól kimosták egyesek agyát!Pszihológus(és nem is akármilyen),pszichiáter,sokaknál egyre megy.El lehet menni Amerikába!

 • Undorító , hogy az abnormálist a normális fölé emelik újabban a balliberálisok. Bagdy Emőke egy csodálatos szakember . Tessék békén hagyni , és tanulni tőle !!!!

 • A probléma azzal van, hogy ha enged a társadalom az agresszív betűtészta-lobbinak, akkor bizony jön a még viszonylag ártalmatlan mesekönyvek után a „drag queen story hour” is az óvodákban, aztán majd egyszer a pedofília normalizálása. Lehet, hogy őrültnek hisz most azért, amit írok, de mernék fogadni, hogy 10-20 év múlva simán eljöhet az utóbbi is a nyugati világban („a szerelemnek nem lehet korhatárt állítani” és hasonló negédes jelszavakkal). Akkor aztán megbánja majd a posztoló a Kaletázást… hiszen addigra már a pszichiés betegségek listájáról is le fogják venni, ő csak egy ártatlan emberke lesz, akit holmi képek birtoklásáért „hurcoltak” meg…
  Bagdy Emőkét azóta gyűlölik a balliberálisok, amióta a Zsanett ügyben meg merte „rágalmazni” a Köztársaságot védelmező szemkilövő hőseiket (az 5 rebiszest) holmi szexuális erőszakkal a szakvéleményében (személy szerint nem tudom, mennyire megalapozottan, lehet hogy tévesen, de ezzel húzta ki a gyufát igazán a balliberáliisoknál, akiknek a „saját” pszichológusaik persze az ellenkezőjére jutottak szintén „szigprúan szakmai alapon”). Nem tudom elhigyjem-e, hogy a poszt írója eddig szerette volna, hiszen az egész retorikájábül ordít, hogy a Gyurcsány-szekta tagja (a hozzá hasonló embereknek nincs egyéniségük, egyenvéleményük, egyengyűlöletük van, NPC-k (mint a számítógépes játékok nem játékosok, hanem a program által irányított karakterei), teljességgel kiszámítható, gyakorlatilag nem humán entitásnak tekinthető „valamik”, akik úgy viselkednek, mintha egy központi akarat rángatná őket. Egyszerre rakják ki ugyanazokat a „nagyon saját” véleményeiket a közösségi médiákra és így tovább. Egyéniség nélküli konformisták, akikkel még azt is elhitetik, hogy valamiféle szabadságharcosok, amiért lelkesen szolgálják a globalisták céljait a választott kormány ellenében is. Legyenek O1G-szektások vagy az USA-beli Trump derangement syndrome-ban szenvedők (a Trump-gyűlöletbe szó szerint belebolondult milliók), ugyanaz a jelenség.

 • Azt gondolom a cikk írója valószinű nem pszichológus, de megengedi magának azt a kijelentést, hogy áltudományos Bagdy Emőke nyilatkozata. Rengeteg kutatást végzett B. E. olvastam pár könyvét több társszerzővel is jelent meg könyve.
  Nagyon rosszindulatúnak tartom a cikk íróját amikor hozzáértés nélkül ír kritikát.

 • Rut gyülölet nem igazság beszél. tisztelt ellenzék…

 • Úgy fúródott Orbán végbelébe ranglétrástól, mintha kötelező lenne.

 • A HANGOS KISSEBBSÉG gátlástalanul követel?? A GYERMEKEKET heterosexuális szülőktől szerzik be!
  Bagdy Emökét hagyják békén!! Valamennyien tanulhatunk Tőle!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük