Követeljük, hogy a magyar válogatottnak 11 Orbán Viktor legyen a tagja!

A magyar foci reneszánszát éli, csak éppen visszafelé. Egykoron világ legjobb csapatai között emlegették Puskásékat, mai utódaik hátulról nézik a nagyok küzdelmeit.

Világsikereket érünk el a vereségek megmagyarázásában,

a bíró, a labda s ki tudja még minek a hibáztatásában. A sok megalázó vereség után hisszük még van lejjebb, még fantasztikus lehetőségek állnak a magyar nemzeti focisták előtt. Legközelebb talán még Grönland fiaival vívnak jégre menő küzdelmet, talán még újabb jégdarabok olvasnak meg a szikrázó összecsapástól. Az eszkimók válogatottja már javában készül a világ összes televíziója által közvetíteni tervezet derbire.

Követeljük, hogy

  • a magyar válogatottnak 11 Orbán Viktor legyen a tagja,
  • csereként még legalább 5 Orbán Viktor szükséges.
  • A szövetségi kapitány is csak Orbán Viktor lehet.
  • A nézők is csak Orbán Viktor nevet viselhetik, így garantált az újabb és újabb nemzeti sportsiker.

De itt még nincs vége

A magyar falvak többségében szaros libalegelőkön rúgják a lasztit, ez már ódivatú. A magyar reformok működnek, újabb és újabb Orbán Viktorok kizárólag nemzeti stadionokban nevelhetők ki.

Ezért elvárjuk a magyar kormánytól, hogy a következő két hétben, legkésőbb szeptember elsejéig minden Battonyától, Nemesmedvesig minden településen legalább 10 ezres stadiont húzzanak fel a nemzet gázszerelője cégei, a köveket a gánti bánya szolgáltassa. Semmi sem drága a honnak, ha a magyar futball virágoztatásáról akad a szánkba a szó.

Friss hír, az MTI sem tudja még, hogy mit kell kiadniuk pár perc múlva

Az oldal szemfüles tudósítója első kézből szerzett információt arról, hogy újra edzésbe áll Orbán Viktor, aki legutóbb a Parlament üléstermében dekázott majdnem kettőt a labdával. Egyébként a jövőben a miniszterek kiválasztásának a legfőbb szempontja az lesz, hányat tud a lasztival dekázni. A minimumot az alaptörvényben határozza meg a Fidesz. Az előterjesztést -úgy hallani- maga Orbán Viktor jegyzi.

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük