Százezer becsületes ember kerestetik – Sebaj? Téged nem akarnak kilakoltatni?

Sokadik nekifutás, sokadik megfogalmazás, tisztul, tisztulgat.. párolódik.. hamarosan kicsapódik.. de előtte még rottyantani lesz szükséges rajta, ahogy a dolgok most állnak, legyen ekképp! Ez egy pillanatnyi helyzetkép abszurd hazai közállapotainkról .

A lényeg az első hét mondatban összegezve. A hetediktől rotyog.

2012-ben és 2014-ben alkotmányellenes puccs és államcsíny ill. érvénytelen választások és az érvénytelen “Magyarország Alaptörvénye” nevezetü dokumentumra tett eskü során, a Magyar Köztársaságra, annak alkotmányos rendjére és népére felesküdött országgyűlési képviselők, esküjüket megszegve, előre megfontolt szándékkal és akarategységben megszállták a törvényes magyar államot (Magyar Köztársaság) és annak teljes intézményrendszerét, külföldi pozícióival együtt, az általuk jogellenesen és kizárólagos hatalommal létrehozott, magát az ország földrajzi nevével megegyezően megnevező, “Magyarország” nevü szervezett magánhatalommal, ezzel állami szolgálat során elkövetve a hazaárulás bűntetőtörvénykönyvben leírt mínősített esetét.
Mindegyik országgyűlési képviselő párthovatartozástól függetlenül, a magyar népet félrevezetve és becsapva, a törvényesség látszatát keltve, ezáltal részben a mi közreműködésünkkel, jogellenes, idegen, megszálló diktatúrát gyakorol a magyar nép felett és kárára, gazdasági kifosztására és elűzésére, a nemzetközi szervezeteket látszólagosan megtévesztve, valójában azok tudtával és hallgatása mellett (ENSZ, EU, NATO) ill. azokkal együttműködve (bankok, Bildegberg,stb)!

  • 2012. januárjától nincs működőképes magyar állam
  • 2012. januárjától nincs népszuverenitás, a magyar népnek nincs joga az önrendelkezéshez
  • 2012. januárjától a magyar népnek nem alkotmányos alapjoga a nyugdíj
  • 2012. januárjától a magyar népnek nem alkotmányos alapjoga a szociális ellátás
  • 2018. januárjától a hatalom nem köteles vizsgálni ill. igazolni eljárási jogkörét semmiféle eljárása során

Mire vártok?

Hogy be is mondják nektek a TV-ben meg a rádióban?!? Hogy megírják a lapok? A szabad sajtó? És akkor elhiszitek majd és akkor majd megmutatjátok, hogy márpedig itt demokrácia van, mert ti ezt nem hagyjátok? Majd osztogatni fogják nektek az aktivisták a (fülke,fotel) forradalmi kellékeket, szépen szervezetten, ahogy megszoktátok? Az x-ek és kiabálások, ökölrázások és kukaborogatós autógyújtogatások szüneteiben sós pereccel meg dobozos sörrel, termoszból kávéval? Persze csak hétvégén és jó időben? Amolyan romantikusan? És akkor majd nagyon elszántan fogjátok ezeket csinyáni és az elég lesz? Vagy akkor már majd mindegy lesz? benéztétek és kész? Mert “pofán lesztek baszva”?

Az a baj, hogy már hat éve szopjuk befelé miattatok, mi is, akik nem néztük be, ezzel ellentétben folyamatosan szóvá tesszük, miközben tízezreket lakoltatnak ki jogellenesen és lassan érkeznek az első pofások is.

Majd kiguglizzátok mi?

2018. januárjától 10.005 forintos tartozás behajtása okán is megtehetik.
Sebaj? Te majd meghúzod magad? és majd befogod a pofád és kussolsz a fűtetlen lakásban akár éhesen is? Tűrsz? Ahogy eddig is??? A többiekkel..? A gyerekeiddel? Mert ő értük aztán mindent? Meg a túlélésért? Napersze elsősorban a gyerekekért… tudjuk.. hisz mindig, mindenkor velük takargatod, hárítod a felelősséget. Meg azzal, hogy te dolgozol ugye..

Hogy aztán ebbe egyre többen döglenek bele, szinte már közmondásos.

Igaz, lehet nem te leszel az első, hanem te, ti majd csak a végefelé kerültök sorra, de az is lehet, hogy megússzátok…. meg majd te megmutogatod a gyerekeknek, hogyan is kell városi gerillaharcban érvényesülni, ugye? Mutatta sorozatban a history channel, nem gond. Vagy vidéken élelemhez jutni ha nincs nyitva a bolt, mi? Majd kiguglizzátok mi? Az élet, közerkölcs, törvények nem ismerete nem mentesít azok létezése, súlya, hatálya alól, félrenézni meg tökre aljas és gyáva féreg dolog, magyar emberhez -szeretném hinni- méltatlan.

A BÉKÉS ÉS TÖRVÉNYES MEGOLDÁS TOVÁBBRA IS AZ ÖNRENDELKEZÉSI JOG KINYÍLVÁNÍTÁSA, A NÉP ÁLTAL ALKOTOTT ALKOTMÁNY ÉS JOGÁLLAM.
ELSŐ LÉPCSŐ: A DIKTATÚRA LELEPLEZÉSE ÉS KIIKTATÁSA, AZ ALKOTMÁNYOS REND ÉS JOGÁLLAM HELYREÁLLÍTÁSA.

Mindezek megvalósításának elindításához ezúton -és továbbra- is keresek -azaz immár jópáran keresünk- százezer becsületes magyar embert.

Szerző: Máté Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük