Mi köze van Kenderesi botrányának a Hableány tragédiájához?

Összeesküvéselmélet, vagy realitás? Megoszlanak a vélemények az abszurdnak tűnő összevetéssel kapcsolatban. De mi az igazság?

A teória….

Sebestyén Balázs rádiós műsorvezető állítja magáról, hogy kedveli az összeesküvés-elméletet, megmozgatja az agyat – számolt be a blikk.hu a Színes Ászra hivatkozva..

„Tudjátok, hogy én hiszek az összeesküvés-elméletekben. Nincs ebben szerintetek valami összefüggés, hogy kint van Kenderesi Dél-Koreában, és hirtelen megint őrizetbe veszik a Viking kapitányát? Mondhatják a koreaiak, hogy be vannak rágva azért, mert ez a csávó szabadon van? Annyi hozzátartozó, annyi halott. Tegyetek meg mindent, és mi is megteszünk mindent az úszótokért”

Balázs úgy véli, hogy eleve nem kellett volna elengedni a Viking kapitányát, hiszen egyértelmű – szerinte – hogy valamilyen mulasztást elkövetett.

A rádiós szerint az ügyről már felső körökben tárgyal a két ország

„Azt mondják a koreaiak: ez egy egyezség: nektek is jó, a mi népünknek is az, mert megnyugvást ad a lelketeknek, hogy börtönben van. Szent meggyőződésem, hogy van egy ilyen egyezség.”

Ami tény…

Szinte teljesen egy időben került nyilvánosságra két információ

 • Kenderesi Tamást elengedték Dél-Koreában
 • a Viking kapitányának letartóztatását kezdeményezték Magyarországon

Hogy a két eset összefügg-e, azt mindenki döntse el maga…. Friss hír, hogy az index.hu szerint két matróz helyett csak egy segítette a kapitány munkáját, vagyis hajózásra alkalmatlan volt a Hableány, derül ki az Index birtokába került legfrissebb szakértői véleményekből. A szakértők úgy fogalmaznak, hogy a

Hableány az esemény idején és helyén az egy fő matróz hiánya miatt nem volt alkalmas a hajózásra.

Információnk szerint az, hogy a személyzet számát növelni kellene, már az előző hajóbizonyítványba is bekerült. A szakértő azt is hozzáteszi, hogy ezt a hajó vezetőjének kellett volna jeleznie az üzembentartó, vagyis a Panorama Deck Kft. felé.

Egy hozzászólás itt: “Mi köze van Kenderesi botrányának a Hableány tragédiájához?

 • 2019.07.31 - 10:20
  Közvetlen hivatkozás

  Ez egy majom nem riporter, a két dolog nem is mérhető egymáshoz, az hogy valaki belemarkol egy vadidegen nő fenekébe, vagy megöl 28 embert mert nincs meg a tudása, ahhoz amit ellát!
  Persze szép hazánkban ez nem ritka itt is minden poszton olyanok ,,munkálkodnak,, akiknek fingjuk nincs arról amit csinálniuk kellene !

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük