Közeledik az EP-választás, a „közmédia” belehúz…

Bőven szemlézi a hirado.hu a Kossuth Rádió meg az M1 kormánypárti – igaz: van más..? – műsorait, a Fidesz terrormédiáját; szerepelteti kedvenc „elemzőit” meg  „politológusait”…

Figyel azért külföldre is – például az Egyesült Államokra; így megtudhatjuk, hogy egy bíró felfüggesztette Trump abortuszellenes rendeletét. De a lényeges információ nem ez, hanem a következő:

Kövér hangja nem hallik az USÁ-ig?

A bírói végzés érvényességét Stanley Bastian bíró – akiről az amerikai sajtóban megjegyzik, hogy az előző elnök, Barack Obama kinevezettje –, az egész országra kiterjesztette.

Azt nem tudom, és szerintem még sokan vannak, akik nem tudják, hogy kicsoda Stanley Bastian bíró – de a „köztévé” szerencsére közli a leglényegesebb információt, ti. hogy Barack Obama kinevezettje. Márpedig az az Obama – ezt mindenki hallotta már! – Soros-bérenc. Sorosnál veszedelmesebb, aljasabb ellensége pedig régóta nincs Magyarországnak, pontosabban Orbániának… Persze, teljesen azért nem zárható ki, hogy ez a Stanley Bastian tuljadonképpen rendes bíró, csak még nem értesült Kövér László doktrinájáról.

Na de térjünk vissza hazánkba, Orbániába. Itt van mindjárt egy csinos kis anyag – igaz, meg nem tudom mondani, miben különbözik a hasonlók tömegétől:

Az EP-választás eredménye hatással lesz az önkormányzati választásokra is

Fontos dolog ez, nagyon is helyes, hogy a „közmédia” foglalkozik vele! Még helyesebb, hogy igazi „szakértőkre” hivatkozik – például Pócza Istvánra, aki véletlenül az Alapjogokért Központ „elemzője”. Meg is állapítja, hogy sem a Jobbiknak, sem az MSZP-nek nincs üzenete, vagy ha van, azt a választók nem fogadják el. Hozzájuk képest a DK kifejezetten jól jár, mert az ő üzenetüket – Európai Egyesült Államok – csak a választók 80 százaléka utasítja el..!

Pócza elmondta még, hogy az ellenzék az önkormányzati választásokra készül inkább, de ez azzal jár, hogy nem fogják őket komolyan venni.

Szerintem Póczát még hallani, olvasni fogjuk jó néhányszor az önkormányzati választásokig: nagyon megbízható „elemzőnek” tűnik. Igaz, bőven van vetélytársa csak az Alapjogokért Központban is. És akkor a többi Fidesz-hű intézményről nem is beszéltünk – Századvég, Veritas, miazmás…

Pócza után következett Tóth Erik – országszerte közismert alakja a témának, ahogy maga Pócza meg a többiek is –, aki szintén „elemző” vagy micsoda, és a Nézőpontot képviseli. A Nézőpontnak is nagyon fájin, nagyon megbízható „szakértői” vannak!

S a Nézőpont a tőle megszokott tárgyilagossággal – nem csoda, hogy a „köztévé” szinte minden nap hivatkozik rája! – az alábbiakat közli:

Hét mandátumon acsarkodhatnak az ellenzéki pártok

A szentségit! Hát én is azt hiszem, nem lesz nagy ellenzéki örömünnep ez a választás – de ha még acsarkodnak is..! Eddig azért úgy gondoltam, valamelyik ellenzéki pártra fogok szavazni – na de acsarkodókra… Hát azt azért mégsem!

Mégiscsak Orbán Viktor 7 pontos programja a biztos – nem..? Ő legalább nem acsarkodik, nem is gyűlölködik, nem is uszít… Ő csak barátokat szerez az országnak – hol Azerbajdzsánban, hol Kazasztánban meg Kínában.  A Zöldfoki-szigeteken.

Mennyivel jobb ez, nemzetibb és keresztényibb, mint acsarkodni, Soros módjára – nem igaz..?

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük