Önre van szükség! Közösségi gyűjtés az Oltalom Karitatív Egyesületnek! - Adjon, hogy adhassanak! - Városi Kurír

Sorting by

×

Önre van szükség! Közösségi gyűjtés az Oltalom Karitatív Egyesületnek! – Adjon, hogy adhassanak!

Még egyet rúgnak Iványi Gáborba…..Senkit sem érdekel mi lesz a 2500 gyerek sorsa, hogyan alakul a jövője? /„Aki könyörül a nincstelenen, az Úrnak ad kölcsön, mert ő megtéríti jótéteményét.” /

Hirdetés

“Iványi Gábor közleménye szerint a minisztérium (a korábbi csökkentés után) újabb 95 millió forintot vesz el iskoláiktól. Ezzel veszélyezteti azok fennmaradását, csaknem 2500 szociálisan hátrányos helyzetű gyerek iskoláztatását és a velük foglalkozó mintegy 500 fő állását – hívták fel a figyelmet közleményükben Iványiék.”

Oltalom Karitatív Egyesület székhelye a VIII. kerületi Magdolna negyedben, Budapest egyik legszegényebb részén található

Megalakulásakor megfogalmazott céljuk – a rászorulók felkutatása, támogatása, segítése – azóta sem változott. Az általuk fenntartott Női Átmeneti Szálló, a Családok Átmeneti Otthona és a Hajléktalan Kórház működtetésével kiemelt szerepet töltenek be a hajléktalanellátás terén.

A Női Átmeneti Szálló egyedülálló hajléktalan nők részére biztosít elhelyezést, intézményük 64 férőhelyes.

A Családok Átmeneti Otthonában az életvezetési problémák vagy szociális/családi krízishelyzetek miatt otthontalanná vált, védelmet kereső, sokszor bántalmazott anyáknak és gyermeküknek nyújtanak lakhatást és segítséget.

Egyesületük a hajléktalanellátás megkezdésével egy időben, már 1992-ben orvosi ellátást is nyújtott a hajléktalan személyeknek, majd 1993-tól teljes háziorvosi jogkörrel főállású orvossal működő rendelést indított be.

Ma Budapest egyik legjelentősebb hajléktalanokat ellátó kórházát, az 51 ággyal üzemelő Oltalom Kórházat is ők működtetik.

Kapcsolódó

A Láthatatlan Magyarország csoport közösségi gyűjtést indít az Oltalom számára

Nem engedhetjük, hogy Iványi Gáborék munkáját a hatalom tönkre tegye, nehéz sorsú magyar emberek élete váljék még kegyetlenebbé.

A legkisebb összeg, de egy megosztás is segítség lehet!

Iványi Gábor közösségi oldalán található elérhetőségek, számlaszámok:

 • Adományozással kapcsolatos információ:
  Telefon/Fax: (06-1-)210-5400 /154,
 • e-mail: adomanyozas@wjlf.hu
 • Adatvédelmi felelős elérhetősége: adatfelelos@oltalom.hu
 • Számlaszám: Bank: K & H Bank Zrt. HU26 10400140-00026699-00000006
 • Adószám: 19010409-1-42
 • BIC(SWIFT) KÓD: OKHBHUHB
 • IBAN: HU26 1040 0140 0002 6699 0000 0006

Amennyiben csekken szeretné befizetni pénzadományát,

 • személyesen, a VIII. ker. Dankó u. 11. sz. alatt, vagy
 • telefonon a (06-1) 210-5400/262 számon igényelhet csekket.
  Oltalom Karitatív Egyesület Központ
  Cím: 1086 Budapest, Dankó u. 9.
  Levelezési cím: 1410 Budapest, Pf. 200.
  Telefon/Fax: (06-1-)210-5400
  www.oltalom.hu,
  e-mail:oltalom@oltalom.hu

 

oltalom

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Önre van szükség! Közösségi gyűjtés az Oltalom Karitatív Egyesületnek! – Adjon, hogy adhassanak!

 • 2021.07.02 - 19:36
  Közvetlen hivatkozás

  Hiszem, hogy működik a karma, és orbán megkapja a járandóságát azért a sok-sok bűnért, amit az ország, és lakói ellen elkövetett. Ha orbán akár ezer évig élne, ennyi idő alatt se tudná kivívni annak a tiszteletnek a pici kis töredékét sem, mint ami Iványi Gábort körülveszi, abszolút megérdemelten. Iványi Gábor egy egészen rendkívüli ember. Felvállalja azoknak a szerencsétlen sorsú gyerekeknek, felnőtteknek a megsegítését, akikről orbán tudomást sem vesz.
  De hiszem, hogyha Isten létezik, azt is látja, hogy orbán a piti, gyerekes bosszújától vezérelve hogyan nehezíti meg Iványi Gábor egyházának, és oltalmazottainak az életét. És még orbán vallja magát kereszténynek. Nos, orbán pont annyira keresztény, mint egy marék molylepke. Egy biztos, hogy az Isten büntetése utol fogja érni ezt a köztörvényes bűnözöt. Így legyen!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.