Központi párt-tüntetőtábla elosztó Kiskunhalason? - Spontán tünti után le kell adni a "munkaeszközt", jó lesz legközelebb! - Városi Kurír

Sorting by

×

Központi párt-tüntetőtábla elosztó Kiskunhalason? – Spontán tünti után le kell adni a “munkaeszközt”, jó lesz legközelebb!

Emlékeznek még azokra az évekre az “átkosból”, amikor május 1-én önként kellett kötelező jelleggel felvonulni menni? Adtak virslit, sört és a kevésbé mázlisták kaptak a kezükbe egy-egy előregyártott éljenző táblát, amit a “fellépés végeztével” vissza kellett szolgáltatni, hiszen lesz még alkalom cügölni. Úgy tűnik, 2021-ben elérkeztünk az 50-60-as évekbe! Hajrá Magyarország, dübörgünk!

Hirdetés

Ők virslit, vagy sört kaptak? Vagy….

Nézzétek! Tüntetők viszik vissza a táblát a helyi fideszes országgyűlési képviselő irodájába Kiskunhalason.

-kezdte közösségi oldala bejegyzését Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke.

“Tegnap egy fiatal szimpatizánsunk csak késve tudott eljönni a fórumomra, épp már indultunk haza mikor megállított. Ekkor mesélte, hogy miközben hozzánk sietett, akkor vette észre, hogy Bányai Gábor irodájába pakolják be a tüntetők a táblákat. Gyorsan le is fotózta őket. Nagyon erőlködik a Fidesz, de állandóan lebuknak.”

Kapcsolódó

 

tábla

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Központi párt-tüntetőtábla elosztó Kiskunhalason? – Spontán tünti után le kell adni a “munkaeszközt”, jó lesz legközelebb!

  • 2021.07.15 - 01:37
    Közvetlen hivatkozás

    nevetseges es piti…. De ugyebar az ilyen kis dolgokon szoktak megbukni is a nagy diktatorok….Gondolom, a COF-nek ugyanilyen kis raktara van – de mar most torik a fejuket, hogy a fo, nagy molinora mit irjanak a “Nem leszunk gyarmat” helyett, hiszen ha jonne a Fudan, akkor az mar egy colonialis egyetem lenne!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.