Közröhej Orbániában! – A téma tényleg Felcsúton hever!

Magyarország legeslegfeslegújabbkori stadionőrületének eddigi legjobb kifigurázása egy nemrég alakult facebook-csoporthoz köthető. Nem trágár, nem gyűlölködik, nem kívánja senkinek vérét venni, egyszerűen jó.

Legutolsókból lesznek a legutolsók….

Szombaton történetének soros vesztes mérkőzését játszotta az Ön pénzéből vigéckedő Felcsút focicsapata. Az NB I. 7. fordulójában Mezőkövesd verte 2:0-ra. Eddig semmi extra, csak a szokásos…. Arról már többször írtunk, hogy a közpénzzel kitömött klub meccsein nem nagy a tolongás, mondhatni üres lelátók előtt gurul a laszti. Ez a meccs mégis egy kicsit máshogy sikeredett.

Egy Felcsút-drukkerre 2 őr vigyáz – még több stadiont a népnek!

 

A helyükön mindig jól teljesítő biztonsági őrök éberségét kijátszva egy facebook csoport aktivistái és követői megviccelték a megviccelhetetlennek gondolt falu-szülöttét és egyben a többi magyar foci-őrületben leledzőket.

Keressünk együtt magyar focit! – Felcsút, Zs-közép

Felcsút, Zs-közép facebook oldala

“Az első közös meccsnézés időpontja 09.01. 19:30 és a magyar foci fellegvárában kezdenénk, Felcsúton!
Gyere és csatlakozz, nézzük meg együtt a mérkőzést! ? Szurkoljon mindenki a fiatal magyar tehetségeknek! ? Hajrá Foci… ???”

-szólt az eseménymeghívó, majd a magyarázat:

Mint tudjátok konganak szegény stadionjaink, drága a fenntartásuk és a jegyekből befolyt összeg a wc-k lehúzását sem fedezik!

61 ember tömeg egy buszon, de a Felcsút meccsén?

 

Az ötlet:

2Rule-mezes kartonfigurákat vágtak ki a leleményesek és a székekre “ültették” őket az “örök rangadón”, segítve így a nézőszám-optimalizálást. Szerintünk zseniális!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük