Kukkantson bele a vasárnapi horoszkópba, érdemes! Sokak életében ez a nap a változás kezdete!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

2022 januárjának utolsó vasárnapja sokak életében jelent egyet a várva várt változás időpontjával. Ne féljen, újat kezdeni, újba vágni a fejszét csak első hallásra lehet kicsit ijesztő, végülis minden tekintetben jót hozhat, ha mást is kipróbál az életben, mint a megszokott, bejáratott lassan unalmassá váló reakciók ismételgetése. Itt az idő, olvassa el a vasárnapi horoszkópot!

Kos

A barátainak biztosan fel fog majd tűnni, hogy mostanság jó passzban van, de ne bízzon meg vakon mindenkiben, mivel elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és máris megtörténik a baj. Ne hagyja, hogy a hangulatát megzavarják a környezetében lévő emberek. Maradjon nyugodt, így „megfertőzheti” őket is a jó kedvével. Mielőtt kimondana valamit, mindig gondolja át alaposan, így nem kerülhet bajba. Ha úgy érzi, hogy nem ön lenne a legmegfelelőbb beszélgetőpartner, akkor inkább maradjon otthon. Senki sem fog ezért megharagudni önre.

…szívügyekben pedig….

Ha úgy érzi, kissé bonyolult mostanában szerelmi élete, ma igyekezzen távol maradni a vele kapcsolatos, nagy kérdések taglalásától. Ha azt szeretné, hogy valahogy visszaálljon jelenlegi kapcsolata dinamikája, mindenképpen javallott mélyebben leásni a válaszokért, mint amennyire eddig jutottak kedvesével.

Bika

Itt az idő, kedves Bika, hogy elgondolkodjon azon, kik is a valódi barátai, kik azok az emberek, akikre nap mint nap hallgat, akiknek elfogadja a tanácsait, mert lehet, hogy valaki csúnyán manipulálta önt. Lehet, hogy ez az illető csak az ön érdekében cselekedett így, de hosszú távon egy ilyen barátság nem segítő, inkább irányító hatású. Jobb az ilyet minél előbb tisztázni. Ne hagyja, hogy a környezete túlságosan befolyásolja. Még akkor is álljon ki a saját véleménye mellett, ha az csak igen nehezen fogadható el mások számára. Ne adja csak azért az eredeti elképzelését, mert közben más is az eszébe jut. Támogassa meg az álláspontját kőkemény érvekkel és biztos, lehet benne, hogy megnyeri a vitát. Kellemes nyugodt légkörben töltheti el otthon az estéjét, ha sikerül az iskolai, vagy a munkahelyi gondokat maga mögött hagynia. Fordítsa most a figyelmét az élet kellemesebb dolgaira. Volt mostanság hosszú ideig elhúzódó munkahelyi problémája? Úgy néz ki, hogy sikerül végre megoldást találni rá. A csillagok állása kedvező önnek. Ahelyett, hogy a saját érzésein rágódik és az előző este történéseit elemezgeti inkább menjen el sportolni valamit és ha már ott van a teremben, akkor adja bele minden energiáját.

…szívügyekben pedig….

Ma egy kissé kínos szerelmi szituációba kerülhet, ha nem vigyáz, s túlságosan kitárulkozva nyilatkozik, esetleg túl sokáig hagy folyni eseményeket, melyek félreértésekhez vezethetnek. Ne vegye félvállról a helyzet súlyosságát, még akkor sem, ha ön nem is tulajdonít ennek nagy jelentőséget, mert bizony valakit nagyon megsérthet vele!

Ikrek

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába. Ne keserítse el, ha időnként nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan eltervezte, mert idővel minden normalizálódik majd. Mindenkinek vannak rosszabb időszakai, így a környezetében lévők biztos, hogy megértik önt. Az élet pozitív oldalára koncentráljon és a problémák idővel tova tűnnek. Valaki a családjában komoly problémákkal küzd, viszont eltitkolja azokat a többiek elől. Segítsen neki a titka megőrzésében, mert később viszonozni fogja ezt a szívességet önnek.
A csillagok állása stabil, ezért most érdemes belevágnia a hosszútávú projektekbe is. Relaxáljon és végezzen jógagyakorlatokat. Ha még kezdő ezen a téren, akkor vigyen el valakit magával. Észre fogja venni, hogy a közös élmények megerősítik majd kettejük kapcsolatát.

…szívügyekben pedig….

A logikus megközelítések helyett, furcsa módon, éppen a szívből jövő döntések és válaszok lesznek a kulcsai, kapcsolatuk erősítésének, szerelmük elmélyítésének, ami ékesen bizonyítja: a szerelem nem logikus, mégis működik! Legyenek a bolondjai!

Rák

A mai napon, akármennyire is szorgalmaz egy változást, változtatást, az valahogy mégis mintha visszafelé haladna. Ne veszítse el a reményt és ne hagyja veszni az eddig belefektetett energiákat csak azért, mert nagyon megnehezedett és hosszúra nyúlt az út. Ha végül odaér, meglátja, nem számít majd semmi, csak az, hogy végre megérkezett! Legyen bátor, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önnek. Ennek ellenére ne feledkezzen meg a kellő óvatosságról sem, és ne hozzon olyan elhamarkodott döntéseket, amiket később még megbánhat. Még ha nem is nagyon szeret másoknak bókolni, most akkor is muszáj lesz kivételt tennie. Lepje meg a párját kedves gesztusokkal és ne fukarkodjon a dicséretekkel a családtagjai körében sem. Olyan fontos döntés előtt áll, ami a karrierje alakulására is kihathat. Fontoljon meg mindent alaposan, és ne siesse el a döntését. Tele van energiával és remek az erőnléte, ha idáig úgy érezte, hogy nincs ereje teljében, ez most változni fog.

…szívügyekben pedig….

Ma könnyen arra a felismerésre juthat, hogy bizony a valóság és a képzeletében létező szerelmi kapcsolat igencsak különbözhet egymástól. Ez azonban nem feltétlenül azt jelenti, hogy bármi probléma lenne önökkel, csupán annak a jele, hogy, ha az ember szerelmes, akkor néha hajlamos olyan dolgokat is belelátni kapcsolatába, ami valójában nem is létezik. Próbálja meg kanonizálni az elméletet a gyakorlattal, kedves Rák!

<<< Olvasna más horoszkópot is? Kattintson! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük