Kiválóan teljesít a kormánypropaganda, kezdünk teljesen megőrülni. Cegléden a helyiek összedobtak egy távcsőre valót, hogy a polgárőrök jobban lássák az arra bóklászó menekülteket.
[mnky_ads id=”80″]

Az őrület határtalan, köszi Fidesz!

Cegléd nem határváros, hanem az ország közepén fekszik, az “Alföld kapuja”. Nem nagy a valószínűsége annak, hogy “migráns hordák” lephessék el a Ceglédi járás legnépesebb városkáját.

A helyi vállalkozók a gyűlöletkeltő “szép szavakra”, amit minden kormányszócső ezerrel terjeszt, úgy határozott, hogy kinyitják a bukszájukat és összedobtak 180.000.- forintot a szent cél érdekében.

A summát egy távcsőre fordították, ami szerintük remek befektetés és azon nyomban át is adták használatra a Bedei Polgárőrségnek.

Gigor István, a Bedei Polgárőrség polgárőr érdemkereszt aranyfokozatával kitüntetet elnöke a Ceglédi Városi Televíziónak nyilatkozva elmondta, hogy nagyon nagy terület tartozik hozzájuk (a Bede Cegléd egyik városrésze), rengeteg a szántóföld, erdők, mezők, gyümölcsösök. Hasznos a távcső, mert így nem kell kiszállni az autóból, a polgárőr onnan is tudja nézni

“hogy lát-e valami illegális behatolót vagy migránst és akkor tudja értesíteni a megfelelő hatóságot”. 

Mindent a polgárőrök kényelméért! Arról nem beszélt a kitüntetett, hogy esetleg tervezik-e használni a XXI. századi csodafegyvert a helyben működő rablók, garázdák megfigyelésére is, de minden bizonnyal ahhoz már ki kéne szállni a kocsiból, úgyhogy sok lenne vele a macera.

Azzal sem dicsekedd el, hogy eddig milyen hatékonysággal végezték az ország közepén határőrizeti tevékenységüket, pedig nagy érdeklődésre tarthatna számot a részletes történetismertetés.


[mnky_ads id=”3390″]

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét