Kulka a Bogaras szülőkben! – újra a képernyőn…..

Figyelmes és gondoskodó férjet játszik a TV2-ön futó sorozatban, a Bogaras szülőkben kedden este Kulka János. Örömhír, hogy nemsokára színpadon is találkozhat vele, aki szereti művészetét.

A TV2 produkciójában Csákányi Eszter férjét alakítja.

A két színművészt sok évtizedes, legendás barátság fűzi össze. Kapcsolatuk inkább testvéri, de néha egy házaspáréra is hasonlít.

Egészen más hátterünk van, teljesen különböző emberek vagyunk. Más a temperamentumunk is, mégis jól kiegészítjük egymást. Ami belőlem hiányzik, az Jánosban megvan, és fordítva.

Rá a józanság, a bölcsesség, a racionalitás jellemző, míg én egy kicsit csapongóbb, kiszámíthatatlanabb típus vagyok. Jancsi nagyon türelmes velem, elviseli a természetemet, de be kell valljam, már többször veszekedtünk is, ahogy ez a házasságban is megesik.

A saját dolgainkért, elképzeléseinkért meg szoktunk küzdeni. Nagyon tudunk ragaszkodni az igazunkhoz, és persze erről mindig meg akarjuk győzni a másikat. Van, amikor sikerül, valamikor nem.

-mesélte a színésznő a borsonline.hu-nak.

Azt is megtudhattuk tőle, hogy Kulka János a Trafóban tér vissza a színpadra,  szerepet vállalt a Dollár papa gyermekei című darabban.

Régen nagyon sokat buliztunk együtt. Ezekről volt több fotóm, nagyon fiatalok vagyunk rajta. Bekereteztettem őket. Ezt adtam Jánosnak most a 60. születésnapjára. Még másnap is felhívott, annyira örült neki

-fejezte be Csákányi Eszter. Nézzék ma este a sorozat epizódját!

Kulka János, a jótékony mecénás – mert jónak lenni felettébb jó!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük