Kulka János, a jótékony mecénás – mert jónak lenni felettébb jó!

Kulka Jánosnak mindig fontos volt, hogy törődjön azokkal, akik nehezen boldogulnak az életben. Ez ma sincs másként. A 2016-ban súlyos stroke-on átesett színész a közelmúltban újra jótékonyko­dásra adta a fejét. 

A kedvenc cucc

A színész kedvenc, mérgedrága Dolce & Gabbana sapkáját ajánlotta fel a hátrányos helyzetű tarnabodi gyerekeknek, árverésre.

A program célja, hogy a hajléktalanokat befogadó Tarnabodon 600 adag főtt étel, kenyér és gyümölcs kerülhessen a rászorulók asztalára, ehhez szeretett volna hozzájárul Kulka, a kedvenc kiegészítőjével. A sapkára június 12-én, az Andrássy úti Magnet közösségi Házban lehet licitálni.

Egy HELY, ahol minden összeér

A Közösségi Ház olyan többfunkciós integrál központ, ahol egyaránt helyet adunk színes kulturális programoknak, közösségépítő eseményeknek, önismereti, terápiás csoportoknak, valamint spirituális rendezvényeknek egy igényes, vonzó környezetben.

Pedig nincs könnyű helyzetben a színész sem, nemrég eladta a házatamelyet szintén nagyon szeretett  – Pintér Sándor gyerekeinek a cége vette meg –, munkából származó bevétele nemigen akad, gyakorlatilag korábbi filmjeinek, tévés soroza­tainak jogdíjaiból él – írja a Bors.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük