Kulka János újra főszerepben látható a mozivásznon!

Kulka Jánosra nagy feladat vár, főszerepben látható majd a mozivásznon a nagy sikerű A vizsga című krimi-thriller folytatásában – írja a Blikk.

A várva várt visszatérés

2016-ban sztrókon átesett színészt, aki afáziával, azaz beszédzavarral küzd, először 2017-ben láthatta a közönség a mozikban, akkor egy néma szerepet vállalt az X – A rendszerből törölve című filmben. Most arról érkezett hír, hogy Kulka János főszerepben látható majd a mozivásznon, a nagy sikerű A vizsga című krimi-thriller folytatásában. A forgatókönyvíró, Köbli Norbert az eredeti szereplőgárdával álmodta meg a folytatást, Kulka így a Nagy Zsolt által megformált karakterrel vív kémjátszmát a hidegháborús 60-as években játszódó történetben.

A (régi-új) Kulka

A színész néhány hónapja úgy fogalmazott, jelenleg mindössze 10, maximum 20 százaléka a „régi Kulkának”, így bizonyára nagy feladat lesz számára a nyári forgatás.

„Tíz év telt el A vizsga forgatása óta. Azóta azon törtem a fejem, hogyan hozhatnám vissza a főszereplőket, hogyan dobhatnám bele őket egy új kémjátszmába úgy, hogy az nekem is és a nézőknek is friss és meglepő legyen. Most végre megtaláltam a módját. A játszma nem megismétlése lesz A vizsgának, hanem a folytatása: Markó és Jung párharcának következő izgalmas fejezete”

– mondta Köbli Norbert, forgatókönyvíró.

A Nemzeti Filmintézet Filmszakmai Döntőbizottsága 883,26 millió forint támogatást szavazott meg A játszma forgatására

A kémsztori folytatásában a titkos szeretőként megismert Hámori Gabriella és az ávós vizsgabiztosként látott Scherer Péter is feltűnik a filmben. A 43 napos forgatást augusztus végén kezdi majd el a stáb.

A játszma a hidegháborús hatvanas években játszódik, amikor a kádári titkosszolgálat új, minden eddiginél fordulatosabb és veszélyesebb állambiztonsági játszmába kezd.

Aki nem látta, itt az alkalom!

Áder János

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest