2019.04.26. Névnap: Ervin

Kuncze Gábor: Akinek mindenről az jut az eszébe, hogy Soros, migráns, vagy Brüsszel, – vagyis Orbán – az debil 0 84

kuncze-gabor

…meg kell találni azt a vezetőt, aki mindenki számára elfogadható és hiteles, és akit szembe lehet állítani Orbán Viktorral, és akinek a személye kikényszerítené a stabil együttműködést, mert külön-külön esélytelenek vagyunk. Mert, amíg ez nincs meg, és ez, látom, nagyon nehéz dolog, ha nem keresik, addig semmi esély nincs a váltásra.

Arról, hogy lát-e ilyen személyt és, ha igen ki az, sejtelmesen nyilatkozott:


Hát…látnék, de azért nehéz dolog ez, mert van itt néhány feltétel. Például, hogy az életpályája eladható legyen, hogy nemzetközileg és itthon is ismert legyen valamelyest. Mondom, ismerek ilyeneket, csak ők annyira jól elvannak a maguk komfortzónájában, ráadásul tudják, hogy ha kijönnek a napfényre, a következő pillanatban anyagyilkos, migránspárti, homoszexuális pedofil lesz belőlük, ezért inkább ottmaradnak az árnyékban.

Esetleg Ön?

Nem így kell feltenni nekem a kérdést, hanem úgy: elfogadnának-e engem. (…)  felesleges lenne, hogy éppen az az oldal támadjon meg először, amelynek az élére akarnék állni.

Arról is beszélt a volt politikus, hogy manapság nem életbiztosítás, ha kiderül az emberről, hogy az ellenzék élére készül. Arra a kérdésre, hogy félti-e a fejében lévő alkalmasokat a nyilvánosságtól, így felelt:

Egyrészt igen, másrészt én nem akarom kívülről megmondani, hogy kiben gondolkodjanak.

Németh Péter zárókérdése az volt, hogy a jelek azt mutatják, hogy a tömeg, amit Orbánék pár hőzöngőként aposztrofálnak, szíve szerint már mozgolódna, nem kellene-e erre összpontosítania az ellenzéki politikusoknak, amire Kuncze Gábor így reagált:

Igen, de ehhez utat kell mutatni, meghatározni a célt, amit el akarunk közösen érni. És ez ma még hiányzik, ez ma még nem jött ki a szónokokból. Nekem Molnár Csaba megszólalása tetszett leginkább, no meg a Donáth Annáé. Donáth Annákra lenne szükség. Meg kellene találni a Donát Annákat, biztos van belőlük sok.

Bauer Tamás: Tüntetések, felkiáltó- és kérdőjellel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 + nyolc =

Legfrissebb cikkeink

demjen

Rossz hírek érkeztek Demjén Ferencről. Az énekes év elején esett át csípőműtéten, és a rehabilitációja a vártnál lassabban hoz eredményt. Az …

kosa

Mit tehet egy anya? Szereti a gyerekét és igyekszik mindent megtenni érte. Kósa mama csak teszi a dolgát, nem rá …

putyin-roszkomnadzot

Mindent kifejez az orosz médiahatóság sztálini időket idéző neve: a Roszkomnadzor. Félelmetes, és a kiadóknak, szerkesztőknek, újságíróknak van is okuk …

Cikket közölt a kormányzati hamis hír gyártó szennylap arról, hogy egy barátom és régi harcostársam a kizárásomat kezdeményezte az MSZP-ből. …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Kuncze Gábor: Akinek mindenről az jut az eszébe, hogy Soros, migráns, vagy Brüsszel, - vagyis Orbán - az debil!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/kuncze-gabor-akinek-mindenrol-az-jut-az-eszebe-hogy-soros-migrans-vagy-brusszel-vagyis-orban-az-debil/