Kuncze Gábor: Hazudnak, mint a vízfolyás!

Orbánéknak a napok óta tartó dumaoffenzívájukkal még a higgadtságáról közismert, dörmögő hangú Kuncze Gábort, az egykori SZDSZ-elnököt, és néhai belügyért is sikerült kihozniuk a sodrából.

Nem igaz, nem igaz, nem igaz!

Hazudnak, mint a vízfolyás! Nem igaz, hogy az ellenzék miatt ki kellene nyitni az egyetemeket, iskolákat, óvodákat! Ide másolom az Eü törvény 74§ (1) bekezdését. Az eddig e tárgyban hozott intézkedésekhez semmilyen különleges jogrend nem kell. Kivéve, ha valaki katonásdit akar játszani!

1997. évi CLIV. törvény 74.§(1):

74. § (1) * Járványveszély vagy járvány (a továbbiakban együtt: járvány) fennállását – a honvédelemért felelős miniszter alárendeltségébe, közvetlen irányítása, fenntartói irányítása és közvetlen felügyelete alá tartozó szervezeteknél, továbbá a Magyar Honvédség katonai szervezeteinél fellépő járvány, járványveszély kivételével – az egészségügyi államigazgatási szerv állapítja meg. A kórokozó azonosítása, a fertőző forrás felderítése, a terjedési mód megállapítása és a veszélyeztetett lakosságcsoport meghatározása céljából járványügyi vizsgálatot kell végezni, élelmiszer közvetítésével terjedő járvány esetében az élelmiszerlánc-felügyeleti szervvel együttműködve.
(2) Járvány esetén korlátozható vagy megtiltható
a) minden olyan intézmény működése, illetve rendezvény és tevékenység, amely a járvány terjedését elősegítheti,
b) az egyes területek közötti személyforgalom, élőállat- vagy áruszállítás,
c) az egyes területek lakosainak más területek lakosaival való érintkezése,
d) * a fekvőbeteg-gyógyintézet látogatása,
e) az egyes területek elhagyása,
f) egyes élelmiszerek árusítása, fogyasztása,
g) az ivóvíz fogyasztása, illetőleg
h) meghatározott állatok tartása.
(3) * Az egészségügyi államigazgatási szervnek a (2) bekezdés alapján hozott határozata – közegészségügyi vagy járványügyi okból – azonnal végrehajthatóvá nyilvánítható.

Forrás

maradj-otthon

6 hozzászólás

 • 2020.03.26 - 12:23
  Közvetlen hivatkozás

  Kérdem én, mikor nem hazudtak, hazudnak mióta kinyílt a csipás szemünk, percenként ütik agyon egyik mondatukkal a másik, megígérnek valamit, majd mindezt semmibe véve az ellenkezőjét teszik. Szerintem jól tennék, ha folyamatosan köpködnének felfele, és aláállnának.

  Válasz
 • 2020.03.26 - 16:05
  Közvetlen hivatkozás

  Kurvára utálom amikor valaki nagyon okos és megmondja, hogy mit hogyan nem lehet!!!!
  Ha valaki okos akar lenni, mondja meg, hogy mit hogyan kell, és azért a felelősséget is vállalja!!!
  Kuncze Gábor! Ön mit vállal be????
  Csak hangember Ön is!!!!

  Válasz
 • 2020.03.27 - 08:42
  Közvetlen hivatkozás

  Én nekem a számokkal vannak problémáim.Ennyi idő alatt csak háromszáz fertőzött?Ezek szerint a magyar ellenálló nép.Se védőfelszerelés/én még nem tudtam maszkot venni,/rendeltem kinai portálról de idő amig ideér/.Csak egyet nem értek.Háromszáz fertőzött van az országban plussz a karantén,az egészségügy viszont teljesen leált.Hogy van ez?

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük