Kuncze Gábor: Orbán azért szagolja a puskaport, mert magával hordja…..

“Mint sok puskaport szagolt ember” volt Kuncze Gábor volt belügyér és SZDSZ-elnök a Klubrádió Esti gyors című műsorának vendége. 

Messze még a leglent, de….

A téma: a szokásosnál is vadabb önkormányzati kampány. Kuncze szerint

“…a puskaport azért szagolja Orbán, mert magánál hordja. (…) egyre mélyebbre süllyedőnek látjuk a kampányt, mert egyre mélyebbre süllyednek…”

A most dúló őrületről az a véleménye, hogy

páratlan a maga nemében.

Volt régen is ez-az….

Voltak kiszivárogtatások egyes pártoktól, de olyan nem volt, hogy valaki idegen felveszi a történteket, összevágja és úgy hozza nyilvánosságra….

Elmondta, hogy voltak nőügyek is, amik kiderültek, de

ezekkel a politika nem élt a kampányban, másrészt senkinek eszébe nem jutott előállítani ezeket a nőügyeket…

Visszagondolva elmondta, hogy tud négy olyan fideszes politikusról is,

akik

leginkább a munkatársaikkal szűrték össze egymás levét…

de nem nevesített, hiszen egy magára valamit is adó ember ilyet nem csinál. Egyébként is, ettől még lehetnének jó politikusok, a többi rájuk és a családjukra tartozik. Mint ahogy Tarlós István vétlen balesete, amibe egy gyerek belehalt sem szerepelt soha a nyilvánosság előtt.

…nem vagyok benne biztos, hogy ma is átsiklana felettük a nyilvánosság…

Felelevenítette, hogy amikor egy beteget Hódmezővásárhelyen elküldtek a kórházból és utána meghalt, az akkori egészségügyminisztert az akkori ellenzék – Fidesz – Mengelének nevezte ezért. Őt tették felelőssé, holott egy szó sem volt igaz belőle.

A fidesz-cél a totális közöny

Azt tartja a legnagyobb bajnak, hogy az emberek még jobban elfordulnak a politikától, mert úgy érzik, hogy ez tűrhetetlen. Szerinte ez a cél, hiszen a mélymagyar fideszes mindenképpen, parancsra megy ikszelni, a többieknek meg csak menjen el a kedvük….

A bizonytalan szavazók bizonytalanodjanak el még jobban, maradjanak otthon. Az ő szavazóik, akikről egyébként listákat vezetnek és pontosan tudják, hogy hol vannak, hiszen nem csak a címük, de a telefonszámuk is megvan…

Ezért nem szavaz a Fideszre….

Érdekességként elmesélte, hogy

…itt nálunk Tökölön, ahol lakom, az utcánkban ez előttünk lévőnek is bedobják a fideszes szórólapot, meg a mögöttünk lakónak is, nekem soha…Ezért aztán nem szavazok a Fideszre, mert nem tudom, hogy mit akarnak….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük