Értem, hogy vidéken a kisebb településeken nagyobb a lazítás. Nem értem, hogy a bűnös városon, Budapesten kívül az egyéb nagyvárosokban miért nem maradnak a korlátozások, vagy miért nem lesz részleges lazítás Budapesten.

Értem,

hogy az OTP és a MOL megszervezte, kifizette alkalmazottainak koronavírus szűrését.
Nem értem, hogy az egészségügyi- és szociális dolgozók esetében ez miért nem történik meg nagyobb számban.

Értem azt is,

hogy a Duna vízállása az Inn Schardingnél apad. Nem értem, hogy a járvány május harmadikán mikor fog tetőzni, és egy nappal a tetőzés után hogyan lehet érettségit tartani, vagy a korlátozásokat feloldani.

Mindenesetre, ha tényleg feloldják a korlátozásokat,

ami egyébként sokkal hosszabb távon valószínűleg tarthatatlan lesz a csökkenő lakossági kooperáció miatt is,

akkor három dolgot kellene tenni azért, hogy ez biztonságosabb legyen:

  • kötelezően maszkot viselni a fedett helyeken.
  • megtartani a 2 méteres távolságot.
  • szűrni, szűrni és szűrni.

Forrás

figyu

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Tájékoztatásul közlöm, hogy az embereket ki kell engedni otthonról. A strandokon, fürdőkben könnyebb a távolságtartás, mint, mondjuk a plázákban. Úgy gondolom, hogy a szabadtéri nyitás a lehető legjobb ötlet.

  2. NA! – akkor már válaszolok is, mert itt lapultam a susnyásban! – már vártam ezt a kérdést,igaz hogy személy szerint talán nem nekem szól,hanem a döntéshozóknak,de én is nagyon okos vagyok! – és ha ott, akkor miért nem máshol kezdik? Tehát,az életet újra kell indítani,s mivel az élet a “vízből”keletkezett,és magunk is egyenként is jó pár hónapot a”vízben”töltjük,kezdés előtt /ott jól érezzük magunkat/ez a kiindulás így most is adott lesz!……Bp – en miért nem lesz lazítás,és távolabbi városokban miért nem marad a szorítás?! A kormánynak fordított döntést kellett volna hozni! -,ami úgysem lett volna jó! – ici – pici téblábolás után….na jó,legyen úgy ahogy a nemtetszők szeretnék,és az lenne ami most van,ill.lesz! Csakhogy a döntést hozók nem BOHÓCOK!….Vagy az van,hogy látják a népesség arányában hol milyen a fertőződési mutató,összedugva a buksijukat, így látják jónak egyelőre/figyelik a fejleményeket/ majd ahol kell,engednek vagy szorítanak/akár vissza is/! uff én beszéltem

  3. Van még bőven sok egyéb hazugság, és inkompetens dilettantizmus, amit egészen nyugodtan nem lehet érteni…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét