Kunetz Zsombor petíciója a kormánynak, hogy ne kelljen temetői bejárásokat szervezni

Ha a halálos áldozatok számának növekedése mellett a kormány lazítani fog a korlátozásokon, temetőbejárással kezdődőik a jövő év, hiszen már most is bergamóiak a haza állapotok – állítja Kunetz Zsombor sürgősségi szakorvos, egészségügyi szakértő a 444-en megjelent cikkében. A jelenlegi, elhibázott intézkedések helyett Kunetz általános home-office-t, kiterjedtebb maszkviselést, 100 százalékos táppénzt, a vállalkozásoknak valódi segítséget sürget többek között a fertőzöttek és az áldozatok számának csökkentése érdekében.

Hatékonyság, hatékonyság, hatékonyság!

“Értem én, értem. hogy pörögnie kell a kereskedelemnek, meg a nagyszülőket sem kellene egyedül hagyni Karácsonykor. Meg azt is, hogy brutálisan nő a halottak száma, és a amennyiben semmit nem teszünk az új év a temetőkről fog szólni.

Lehet-e, és ha igen hogyan Karácsony?”
-kérdezi közösségi oldalán Kunetz doktor.

A járvány közvetlen áldozatainak számát jól szervezett, hatékony egészségügyi ellátással és fertőzöttek számának csökkentésével mérsékelhetjük. Az egészségügy most pedig éppen összeomlóban van: a lélegeztetőgépen kezelt betegek halálozási aránya a legelmaradottabb országok szintjét súrolja, a vírus terjedését pedig a kormányzat rendre késve és rossz járványszabályokkal próbálja fékezni

– írja a portálon megjelent cikkében Kunetz.

<<FRISS HÍREINK!>>

Javaslatok:

  • Vásárlási idősáv helyett a boltban egyszerre tartózkodók számának korlátozása
  • Azonnal home office mindenhol, ahol csak lehet
  • Kötelező maszkviselés a munkahelyeken, ahol nem lehet home office-ban dolgozni
  • Digitális oktatás az általános iskolák 7. és 8. osztályaiban, és vagy kötelező maszkhasználat a tanórák alatt is
  • 100 százalékos táppénz az egészségügyben, a szociális szektorban és az oktatásban a koronavírus-fertőzöttek, és ezt célszerű lenne kiterjeszteni más dolgozókba is, hogy ne járjanak be fertőzötten az állásukat féltve.
  • Valódi segítség a munka nélkül maradtaknak, a vállalkozásoknak
  • Ingyen elérhető PCR-teszt
  • Őszinte kommunikáció

Kunetz szerint friss negatív tesztekkel, maszkban elvivős halászlével lehet biztonságos a karácsony. Szerinte nem Bergamo fele tartunk, hanem már hetek óta ott vagyunk!

Ugye, hogy nem is olyan bonyolult, csak valóban oda kell figyelni!

Kunetz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük