Kunhalmi a Pride-on helyretette Gulyást népszavazás-ügyben

Kunhalmi Ágnes is a felvonulók közt volt a Pride-on, ahol a Blikk helyszíni tudósítójának elmondta, miért érezte úgy, hogy ma a több ezres tömeggel kell tartania, és természetesen beszélt a kormány homofób törvényéről, valamint helyretette Gulyás Gergely cinizmusát is.

A közös metszetről

Bárcsak ne kellene felvonulni, mert ez a felvonulás megint csak arról szól, hogy Magyarországon, hogy egy társadalmi kisebbséget és egy csoportot kipécézett magának az állampárt, és egyszerűen hergeli ellenük az egész országot gyűlöletet keltve. Azért tartom fontosnak, mert most már azt látom, hogy egyre több, sőt évek óta azt hiszem a heterok talán többségben vannak ezen a felvonuláson, ez az elfogadásról szól.

– mondta. A politikus azt is kifejtette, hogy a Fidesszel ellentétben az MSZP és a Pride között nagyon is van közös metszett. Mint ismeretes, a Telex újságírója tette fel Gulyás Gergelynek a kormányinfón a kérdést, hogy lesz-e a pride-on fideszes képviselő. Gulyás azt mondta, nem tartja valószínűnek. Arra a kérdésre, hogy miért nem tartja valószínűnek, a miniszter azt válaszolta:

Az érintetti kör nem fedi egymást az én tudomásom szerint. Nincs metszete.

Ekkor az ott lévő újságírók hatalmas röhögésben törtek ki.

Van ám és van egy LMBTQ közössége is az MSZP-nek, aminek egyben az alapítója vagyok heteroként. Egyébként én nem tudom, hogy az MSZP-ben ki az és ki nem az, egyerűen nem téma. Nem ez alapján dől el az, hogy ki a barátom, ki nem, kivel szeretnék együtt dolgozni, kivel nem. Az lenne a normális ha ez egyszerűen tényleg magánügy lenne, és nem egy olyan dolog ami ellen hergelni lehet embereket.

Népszavazás

A kormány által indított gyermekvédelmi népszavazásról is megvan Kunhalmi véleménye, szerinte a kormánynak inkább azzal kellene foglalkoznia amint az elmúlt években elért és nem megint kriminalizálni egy csoportot.

Én nagyon sajnálom, hogy a Fidesz egészen idáig eljutott, és ez a népszavazás egészen egyszerűen embertelen és beteg. (…)Azt gondolják végig a magyarok, hogy ettől a népszavazástól, amit a Fidesz kezdeményezett több lesz a minimálbér? Vagy több orvos marad itthon? Vagy jobb lesz az egészségügyi ellátás, vagy az oktatás helyzete? Egyáltalán egy fejlődőbb nemzet leszünk? Nem! Nem ettől lesz olcsóbb a kenyér sem! Egész egyszerűen azokra a dolgokra kellene fókuszálnia a magyaroknak, amik a valós problémák, például az, hogy a Fudan helyett megmaradjon a diákváros és több ezer vidéki fiatalnak legyen lakhatása és kollégiumi helye, amikor a fővárosba szeretne jönni tanulni. Vagy mondjuk három hónapról kilenc hónapra emeljék az álláskeresési járadékot. Az emberekre kellene ,költeni a pénzt, a fiatalokra, a fejlődésükre, az oktatásukra, az egészségügyükre, a lakhatásukra és nem olyan hülyeségekkel foglalkozni, és nem olyan hülyeségekkel foglalkozni amit a kormány mond

– mondta Kunhalmi Ágnes.

(Kép Kunhalmi Ágnes közösségi oldala)

VIA: Blikk

Kapcsolódó

 

kunhalmi

3 thoughts on “Kunhalmi a Pride-on helyretette Gulyást népszavazás-ügyben

  • Amit ez a mocskos gazember kormány tesz az a legalja, elég volt ebből a szemét társaságból

  • Hát bizony, sokféle deviancia létezik. Vannak a „normálisok”, akik többnyire nem sértenek társadalmi, természeti, szociológiai „törvényszerűségeket”, és vannak az ezen „normálistól” eltérők. Az idézőjeleket azért használom, mert meg nem tudnám pontosan fogalmazni, hogy az azokon belüli fogalmak mit is jelentenek. Annál is inkább, mert ezek korszakról korszakra is változtak, s azokon belül is valószínűségszerűen volnának leírhatók. Most a fide$$orbán ismét kinyitotta Pandora szelencéjét, s most dől belőle a migráncs, buzi, pedofil, komcsi, náci, zsidó, …stb. Ma reggel a katolikus papság is beszállt a „mozgalomba” a „just say no” iránymutatással. Szegény katolikus papság! Mintha nem volna eléggé természetellenes és veszélyes a cölibátus maga!

  • Pingback:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük