Kunhalmi mellbedobással magyarázza el a gender-kérdés lényegét

Sokan sokféle képen próbálták lefordítani nekünk, egyszerű halandóknak, hogy mi is az a NER-üldözött genderszak, amit ki kell irtani, hogy a magyarság fennmaradhasson. A legérthetőbb megközelítésre Kunhalmi Ágnes talált rá.

Nem tudományos és nem is pontos, de….

Azt már sikerült a “sokak+ agyába belevésni, hogy az olyan érthetetlen dolog, mint a “gender”, csak valami úri huncutság lehet, a Fidesz ezzel számolt is és újra beletrafált. Tovább hülyítve a jónépet, az is rögvest beugrik, hogy ha nem értünk valamit, akkor az csakis Soros és a civiljei piszkos manővere lehet. Azt meg ugye mi kivédjük, mert fineszes nép a magyar, tehát ki –  genderekkel, jelentsen az bármit is – velük a kerítésen túlra!

Bencsik Gábor különvéleménye gender-ügyben – nem kapta meg az itinert, vagy elkezdett gondolkodni?

Kunhalmin nem fogtak ki!

Az  MSZP üdvöskéje éppen nyaralásból érkezett haza erre az áldatlan állapotra és érezte, hogy pálya nyílt számára.  Elmagyarázta, valójában – szerinte – mivel foglalkoznak a gender tudományok. Például azzal, hogy miért van az, ha

„ugyanolyan diplomát végez Ön is, én is, ugyanannyi éve dolgozunk egy adott munkakörben, de énnekem, mert két cicim van és nő vagyok, ezért kevesebb a bérem. Tetszik érteni, hogy mit mondok”

– definiált az MSZP-s képviselő, aki a hatás kedvéért még gesztikulálva éreztette is mondandóját.

„Értem. Ezt egyébként most szerintem mindenki megértette”

– mondta erre olyan hanglejtéssel Kárász Róbert, ami díjat érdemelne.

Ha úgy tervezte, hogy ma csak egy genderszakbetiltás-interjút néz meg, ez legyen az, a testrész élő adásban szokatlan emlegetése 4:15-től hallható.

Tisza Kata: Nagy dolgot szeretnénk? (…) Egyenrangúságot. (..) A jogot, hogy leírhassuk: a kurva életbe, elég volt!

A megtévesztett Fidesz hívő hazugsága

Bayer nekiment Stumpfnak, aki tanítani való stílusban visszaszólt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük