Sorting by

×

Kuriózum-horoszkóp januárra: rád vár szerencsenapjaid tárháza! Nincs más dolgod, mint belenézni!

Ki ne szeretné tudni, egy-egy fontos, vagy “fontatlan”, de szerinte jelentős döntése előtt, hogy a nap, amin meghozza elhatározását, megfelelő-e a horoszkópja szerint? Most megtudhatod jó előre, hogy január hónapban melyek azok a napok, amelyek szerencsések lehetnek számodra. Tervezd meg a hónapod, és ne bízz semmit a véletlenre!

Kos

Szerelem: 2, 15, 15
Pénz: 2, 9, 15
Szerencsés számok a lottóban: 1, 5, 11, 15, 29

…de addig is, nézzük, mi vár rád pénteken!

A mai napon sokat segíthet önnek valaki pénzügyi tanácsaival, akire mindig is felnézett. Fogadja meg, amit mond, s a jövőben világosabbá, praktikusabbá teheti pénzügyeit, csak figyelmezzen minden szavára, melyek most mind-mind aranyat érnek! A legfontosabb továbbá, hogy az erős érzelmeket ildomos teljes mértékben kizárni a munka és az anyagiak esetében, mert azok nagyon elhomályosíthatják az ember tisztán látását. Csak objektíven és reálisan, kedves Kos!

Bika

Szerelem: 3, 10, 15
Pénz: 1, 2, 15
Szerencsés számok a lottóban: 1, 10, 18, 27, 30

…de addig is, nézzük, mi vár rád pénteken!

A mai napon a munkahelyén, vagy otthonában, esetleg egy közeli barátjának, szüksége lehet az ön fizikai segítségére. Ha tud, igyekezzen mindenben a hasznára lenni, mert nagyon le lehet maradva, s, ha végeztek a kötelezőkkel, egyúttal talán el is mehetnének kicsit kikapcsolódni valahová. Ne tartsa vissza önöket se fáradság, se hűvös realitás. Az élet rövid! Ne hagyják veszni a pillanatot, inkább szórakozzanak egy nagyot!

Ikrek

Szerelem: 3, 9, 20
Pénz: 10, 15, 19
Szerencsés számok a lottóban: 5, 9, 10, 20, 30

…de addig is, nézzük, mi vár rád pénteken!

A bolygók intenzív mozgása házában végre kicsit alábbhagyni látszik, így a mai nap gyümölcsöző lehet, ugyanis a folyamán megtérülni, kifizetődni látszanak az utóbbi napok nem kis erőfeszítései. Bár a szerzett pénzügyi források hamarosan sajnos szükségszerű felhasználásra is kerülhetnek, azért ne csüggedjen, hisz, ha nem lennének, sokkal rosszabb is lehetne a helyzet. Pihenjen egy kicsit!

Rák

Szerelem: 5, 17, 21
Pénz: 2, 11, 24
Szerencsés számok a lottóban: 2, 10, 9, 11, 29

…de addig is, nézzük, mi vár rád pénteken!

A mai napon egy nagy lépést tehet álmai megvalósítása felé, ugyanakkor mindjárt arra a felismerésre is juthat, hogy időszerű lenne elgondolkodnia valamilyen továbbképzési, szakmai fejlődési lehetőségben, melynek kapcsán nem csak eladhatóságát, de szakmai ismereteit is nagyban lenne lehetősége bővíteni, még egy lépéssel közelebb kerülve ezzel céljai eléréséhez!

<<< Másfajta horoszkópra gondoltál? Nézz körül! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.