Kuriózum! Itt a nőiesség horoszkópja!

Az emberek úgy tartják, hogy a hölgyeknek nőiesnek kell lenniük. De, milyen a nőiesség? Megmutatjuk, milyen sokféle lehet. Megmutatjuk milyen változatosak lehetnek a hölgyek és mindenki másként lehet nőies. A horoszkópban sokan magukra ismernek majd!

Kos

Valódi amazon vagy, aki szeret gőzerővel pörögni. A kapcsolatokban egyenes vagy, azonban ha úgy érzed egyedül könnyebben meg tudod oldani a dolgokat, akkor nem feltétlenül kéred ki mások véleményét. Nagyon impulzív vagy, néha előfordul, hogy hamar beszélsz, mint, hogy gondolkodnál.

Bika

Makacs természetű vagy, de nagyon jó ember. A szerelmet nálad jobban senki sem ismeri! Viszont ha megbántanak, azt nem viseled jól, nem ajánlott egy bika ellenségévé válni. A kedvesedért mindent megteszel, a szerelem és a család a legfontosabb számodra! Nagyon erős egyéniség vagy, ami sokszor a hasznodra válhat!

Ikrek

Időnként gyerekes vagy, a környezeted néha úgy érzi nem vagy képes felnőni. Lehet, hogy már családod van, de attól még a gyermeki báj benned él. Képtelen vagy egy helyben maradni, de nagyon érzelmes vagy. Érzelmes és szentimentális vagy.

Rák

A gondoskodás és az anyai szeretet az éltető erőd. A különlegességed, hogy a felnőttekkel, a szeretteiddel is így viselkedsz. A családod szerencsésnek érezheti magát! Hatalmas lelked van és akkor vagy boldog, ha a családod boldoggá teheted.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük