A Kurír Kacsa (Ál)Hírügynökség jelenti, Viktor és Lőrinc mai névnapján

Ma ismét sajtótájékoztatót tartott Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető államtitkár a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről. Ennek során kifejtette, hogy a rohadt Gyurcsány állításaival szemben a kormány nem alkalmaz megszorításokat, mert dübörög a gazdaság.

Csak takarékosság intézkedések történnek

A cél pedig nem más mint a mocskos komcsik által okozott károk csökkentése. Ennek érdekében Orbán Viktor már előrelátóan születése napja előtt megkérte apját, hogy Viktornak kereszteljék. Így egy napon tudja ünnepelni neve napját legjobb barátjával, és harcostársával Lőrinccel. A Városi Kurir tudósítójának azon felvetésére, hogy a naptárt nem idősebb Orbán Gáspár találta fel, azt válaszolta, hogy ez is csak libsi intrika. A mélykeresztény Orbán család, már a honfoglalás előtt lebeszélte ezt a naptárt bevezető pápával, akinek cserébe, emlékül egy stadiont építünk még ebben az évben. Azért csak egyet, mert a két névnapot egy napra tette, különben kettőt kellene. Az Orbán család tehát már több mint egy évezrede a haza üdvén munkálkodik.

Szabó Tímea emberminisztériumi államtitkár

Csak azért íratta a gyerekeit magániskolába,ahol évi két millió forint a tandíj,mert ezzel a magyar egészségügyet akarta fejleszteni. Az is a minisztérium reszortjába tartozik ugyanis. Már elkészült a törvénytervezet, amiben a magániskolát összevonják a budapesti Honvéd Kórház sürgősségi osztályával. Így a befolyó tandíjat az orvosok bérére lehet majd fordítani. Azon felvetésre, hogy a kórház nem oktatási intézmény, közölte, ezt is orvosolták már, mert a törvény oktató kórházzá minősíti visszamenőleges hatállyal.

Az első kinevezett professzor Kasler Miklós lesz, mert neki ebben hatalmas gyakorlata van, és minisztersége mellett ezt is el fogja látni a haza üdvéért. A gyógyítás hatékonysága érdekében a minisztérium már együttműködési megállapodást kötött ,Orbán Viktor fia, ifjabb Orbán Gáspár által vezetett Felház nevű egyházzal. Az utóbbi szerény összeg, évi 3 milliárd forint támogatás fejében vállalta, hogy a szirénázó mentő által behozott, leszakadt kezű, szétrepedt májú baleseti sérültekért már a recepción imádkozni fog Kaslerrel közösen. Persze csak akkor, ha a beteg az ellátáshoz való hozzájáruló nyilatkozat aláírásával egyidejűleg belép a Fideszbe. További kétmilliárd forintért a Tíz parancsolatot is hajlandók nekik felolvasni. Ha a beteg ettől se gyógyul meg, akkor viszont fejből ismertetik számára, mert addigra megtanulják kívülről.

Hová lett Zacher Gábor

Az RTL klub tudósítója rákérdezett, ha  készek az intézkedési tervvel, akkor miért távozott Zacher Gábor a sürgősségi osztály éléről, Gulyás azt válaszolta, hogy sajnálatos tévedés történt. A felmondás aláírása előtt Zacher nem a saját cigarettájáért nyúlt, hanem egy betegtől elvett spanglira gyújtott rá, tehát nem volt beszámítható. Miután kijózanodott, ő is azonnal belépett a Fideszbe, és a jövőben ő lesz az intézmény portása. A kormányzat ezzel is elősegíti újra munkába állását a munkanélküliség elleni program hatékonyságának ékes példájaként. Ugyanis a doktor sajnálatos módon azóta se talált orvosi állást az ország egyetlen kórházában sem.

Kötelező türk nyelvvizsga mélymagyarsági okból

A magyar-türk-török hármas, örök barátság jegyében pedig bejelentették, hogy a jövőben az első diplomások számára a türk nyelvvizsga letétele kötelező lesz mélymagyarsági okokból. A nyelvi oktatás költségeit az állam fedezi közpénzből. Erre a célra alapítványt hoztak létre, amely az Erdogan-Zrínyi Férfi Szerelem nevet viseli majd.

Újságíró kamara

Végül azzal zárták a tájékoztatót, hogy azon sajnos Bayer Kurvaanyádgyurcsány Zsóti népnemzeti újságíró nem tudott megjelenni, mert gyengélkedik. De nyilvánosan is mielőbbi gyógyulást kívántak neki, egyben bejelentették, hogy ő lesz a létrejövő újságírói kamara etikai bizottságának elnöke, mert munkássága a disztingvált újságírói pálya élő, felülmúlhatatlan példája, és csodája.

Kapcsolódó

Sajtótájékoztató Mészáros jachtjáról – álhír rovatunk naprakész….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük