Kuss a „leszerepelt ellenzéknek”..!

Hiszen, mint azt az aktuális sorosozó zsidózás közben Halász közölte, „senki sem kíváncsi rájuk”.

Halász János kinyilatkoztat

A leendő alapvető jogok biztosáról van szó. Civilek –köztük Kaltenbach Jenő és Majtényi László – arra kérték az általában az ellenzékkel és a civil szervezetekkel  kukát játszó bajszos horgászt, hogy nyílt pályázaton és a civil szervezetekkel is konzultálva nevezze majd meg jelöltjét, hiszen

 az alkalmas jelöltnek olyan magas szintű elméleti és gyakorlati tudással rendelkező jogásznak kell lennie, aki pártpolitikától és kormánytól független, sőt, akár vele szemben is kész konfliktusokat vállalni.

A fölháborító magyar viszonyokat pontosan jelzi, hogy külön kérni kell azt – reménytelenül, persze! –, ami a világ legtermészetesebb dolga volna, mármint demokráciákban.  A bajszos horgásznak pedig egy pillanatig sem fog „eszébe” jutni, hogy ideje volna köztársasági elnököt játszania, kilépve a fideszes vazallus szerepéből.

Halász János pedig hibátlanul fideszes, amolyan 100 százalékos: igencsak keresni kell nála visszataszítóbb alakot. Pedig van ám választék..!

Nézzük, mit is csinált a Fidesz frakciószóvivője!

  1. Minden további nélkül összemosta a kezdeményező civileket az ellenzéki pártokkal.
  2. Ráripakodott az ellenzékre, hogy kussoljanak, hiszen „rájuk senki sem kíváncsi” – nem pont ezekkel a szavakkal, ám ordenáré dumájának ez az értelme. Tette ezt az EP-választás eredményére hivatkozva, amelyben azért a kussoltatott ellenzéknek mintegy 47 százaléknyi szavazat jutott.
  3. Természetesen sorosozva zsidózott is – „természetesen”, ahogy a Fidesz ilyen-olyan rangú vezetői, szóvivői, vazallusai, cselédei, sajtómunkásai általában is szokták. Úgy látszik, még nincs itt az ideje a sorosozó zsidózás szüneteltetésének – majd a Maccabi Játékok alatt, talán…

Abszolút normális volna egyébként, ha az ellenzék szólalt volna meg – már persze eltekintve attól, borzasztó, hogy ilyesmit kérni kell…

Halászt – a Fideszt, Orbán Viktort – azonban mindez nem érdekli: teljesen lelkiismeretlenül szólal meg mindannyiszor, ugyanazt a süketet lökve.

De hát lehet mást várni egy bűnszervezet szóvivőjétől..?

Czeglédy Csaba: “Orbán ördögi terve nem jött össze!”

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Kuss a „leszerepelt ellenzéknek”..!

  • 2019.06.09 - 20:14
    Közvetlen hivatkozás

    Lehet, hogy a civileknek – köztük Kaltenbach Jenőnek és Majtényi Lászlónak – nem közvetlenül kellett volna kérniük (bármit is), hanem Mihail Tyimofejevics közbenjárásán keresztül.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük