Gyálarét Szeged Délikert nevű városrészének egyik települése, a városközponttól 6 km-re délre található. Ez az ország legmelegebb tája. Itt a legmagasabb a napsütéses órák száma. Itt található Magyarország legmélyebb pontja és itt van becsapdázva az erdő és a töltés.

Bárhol előfordulhat…..

Nem tudni, kinek okoz örömöt, vagy milyen egyéb meggondolásból, de Gyálaréten valaki(k) úgy döntöttek, hogy telerakják csapdával a kutyával sétálók, kirándulók kedvenc helyeit. Sajnos ez bárhol az országban előfordulhat. Közösségi oldalán számolt be a vele történtekről egy kutyasétáltató, akinek a kutyusa önfeledt játéka közben belelépett az egyikbe…..

- Hirdetés -

“Kérlek, ha van olyan ismerősötök,aki gyálaréti, feltétlenül osszátok meg vele a hírt, hogy az erdő és a töltés be van csapdázva.

Bár a Birtok felől 1 villanypóznán kint van a papír, ha valaki másik irányból jön, vagy 2 méterrel odébb jön fel a töltésen, nem valószínű, hogy észre veszi majd. Mi Gyömbérrel pont így jártunk, amikor a gátőrház felől sétálni mentünk, és az erdő felé kanyarodtunk…

Senkinek nem kívánom azt az érzést,

amikor az isten háta mögött kétségbeesetten próbálja szétfeszíteni a kutyája fejéről, lábáról az összecsapódott ölő csapdát, majd tehetetlenül nézi amíg vergődik, pánikol, sír és szenved a kedvence.

Hála a tűzoltóknak és az állatorvosunknak, Gyömbér is megúszta egy infúzióval és egy sokkos állapottal. Köszönjük szépen ezúton is!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét