„Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem…” – Lakatos Márk után Járai Máté sem vezet több Reggelit

„Ígértem Nektek, hogy nem csak az örömökről, hanem a nehezebb, kemény időszakokról is beszámolok majd. Egy újabb hullámvölgy az életemben: nem hosszabbít velem szerződést a Reggeli, nem láthattok többet reggelente a műsorban….” – tudatta Járai Máté követőivel közösségi oldalán. A „miértről” a csatorna közleménye sejtet részleteket.

Átalakul a műsor….

Amikor nemrég Lakatos Márk hasonlóan meglepő távozása borzolta a kedélyeket, a műsor szerkesztői jelezték, hogy átalakítják a Reggelit és ennek még lehetnek áldozatai. Járai Máté lett az.

„Közel két év után Járai Máté búcsúzik a Reggeli csapatától. Ez idő alatt munkájával és személyiségével megkerülhetetlenül járult hozzá a műsor sikereihez. A Reggeli című műsor folyamatosan frissül és változik, januártól ehhez vadonatúj struktúra társult.

A műsor hosszabb távú stratégiájának része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget. Ennek jegyében búcsúzik a szerkesztőség a közkedvelt színésztől.

Máté eredeti személyiségére és színes egyéniségére továbbra is számít az RTL és a Reggeli, de

immár nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként.

Az RTL és a Reggeli teljes stábja sok sikert kíván Járai Máténak, és ezúton köszöni meg, hogy a Reggeli család tagja volt és marad is” – írja közleményében az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatóság és a Reggeli szerkesztősége.

Friss híreink!

Járai szerint…..

A történtekkel kapcsolatban Járai Máté is megszólalt közösségi oldalán:

„Ígértem Nektek, hogy nem csak az örömökről, hanem a nehezebb, kemény időszakokról is beszámolok majd. Egy újabb hullámvölgy az életemben: nem hosszabbít velem szerződést a Reggeli, nem láthattok többet reggelente a műsorban. Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, szerettem nagyon azokat a hajnalokat, a beszélgetéseket…ennyi volt Járai Máté reggelis műsorvezetése: 120 adás, ugyanennyi hajnali 4 es ébredés, többszáz beszélgetés, könnyek és nevetés! Mindig mondom, az élet egy Ki-nevet -a- végén, most kiütöttek, de ha 6-ost dobok újra játékban leszek, csak kérlek drukkoljatok, hogy ne maradjak ki túl sok körből! Ölelés”

– üzente követőinek a színész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Járai Máté (@jaraimate) által megosztott bejegyzés