Lakner Zoltán: Csak hogy legyen világos: egy politikai elemzői megnyilvánulásra az a válasz, hogy mi meg b.zik vagyunk

A szeretet, a megértés, a keresztény elfogadás jegyében a kormánysajtó bevett gyakorlata, hogy a bírálatra, egy felvetésre, ami megkérdőjelezi a szerintük “megkérdőjelezhetetlent”, vagyis az orbáni kinyilatkoztatásokat, az a reakció, hogy megpróbálják kikezdeni a megszólalót.

Így tettek Lakner Zoltán politológussal is….

Ha belegondolnak, Önök szerint létezik olyan csecsemőnél éltesebb polgár, -de már ők sem, hiszen nekik is van felmenőjük- akibe ne lehetne ezen az alapon belekötni? Persze szigorúan a demokrácia mentén…..

A karaktergyilok beindul…..

Lakner Zoltán közösségi oldalán így ír a jelenségről:

“Tényleg nem szoktam minden hülyeséggel foglalkozni, de ennek talán van tanulsága, úgyhogy írok róla pár mondatot. Van a 888 nevű kormánypárti heccportál, a mi pénzünkből, amelyen szóvá tették, hogy Lakner “sivalkodik” a katonai vezetők országértékelőn való megjelenése miatt. Ennek állítólag a HVG-ben megjelent cikkemben adtam hangot, márminthogy ott sivalkodtam.

De nem is ez az érdekes, hanem az, hogy a “cikkhez” illusztrációként berakták egyfelől az országértékelőn megjelenő katonákat Németh Szilárddal fotózkodva, másfelől, “ha már a megjelenésnél tartunk” felütéssel egy képet a nem közszereplő bejegyzett élettársamról és rólam. (Az egyetlen public közös képet, amit kiraktunk magunkról.)

Csak hogy legyen világos:

egy politikai elemzői megnyilvánulásra az a válasz, hogy mi meg b.zik vagyunk.

Ehhez én annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy egyrészt tök jól nézünk ki az ominózus képen, mondhatni, a megjelenésünk kiváló és büszkék vagyunk egymásra. Másrészt, ezt szánni ellencsapásnak, hát ez az, ami valójában kimeríti a sivalkodás fogalmát. Merthogy az az esemény, ahol a miniszterelnök ilyeneket mond, hogy

“Nem dugjuk homokba a fejünket, látjuk, hogy az ellenzék már most készülődik…”,

ésatöbbi, az biza pártrendezvény. És itt voltak jelen a díszegyenruhás katonák. Kétségtelenül merész újítás az ennek szóló kritikára válaszul csatolni az elemző esküvői képét, csak éppen annak az elismerése, hogy nincs egyéb mondandó.

Viszont mit is lehetne várni azoktól,

akik nem tudnak megkülönböztetni egy cikket egy videótól, merthogy valójában ott mondtam véleményt a katonák bemasírozásáról az országértékelésre. Hát ennyi, legyen szép napotok, egyébként meg vezéreljen a szeretet és a keresztény szabadság!”

Török Gábor is reagált:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük