Lakner Zoltán: Érthetetlen, hogy a melegeket kritizáló nem meleg erkölcsrendészeknek folyton a szexen jár az eszük!

Boldog István, a Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtökön a parlamentben a médiaszolgáltatással kapcsolatos törvények általános vitájában arról beszélt, elképzelései szerint hogyan lehetne megvédeni a „gyermekeinket a szexuális és egyéb aberráltságoktól”.

Arra kérte a képviselőket, hogy

„tegyenek meg mindent azért, hogy a hamarosan következő Pride felvonulást ne lehessen nyilvánosan megtartani”.

Folyton csak a szex, képviselő úr?

Ha már nála volt a mikrofon, mondott még cifrát:

„Mindenki azt csinál a négy fal között szexuálisan, amit akar, engem ez nem zavar. Nem velem van vitája, hanem a természettel. De ha ennyire önök aggódnak a gyermekek érdekeiért, akkor lesznek szívesek megakadályozni, hogy Budapest utcáin félmeztelen embereket lássanak a gyermekek. Mert ha valami rossz dolgokat hoz egy gyermekben, rossz gondolatokat, akkor azt gondolom, hogy ez”

Lakner Zoltán közösségi oldalán írta meg véleményét:

“Boldog István nevű fideszes képviselő szerint a Pride egy félmeztelen nyilvános szexuális felvonulás, az aberráció reklámozása. Parlamenti felszólalásában rendkívül eredeti módon bedobta a “csinálják a négy fal között” formulát, mármint, hogy legyen felvonulás a négy fal között, meg hogy nem vele áll vitában, aki ilyesmit szeret, tehát az utcán vonulni, hanem a természettel.

Én Boldog István természetét nem ismerem,

de ő se a melegfelvonulást, ahol – csalódni fog – nincs szex. Érthetetlen, hogy a melegeket kritizáló nem meleg erkölcsrendészeknek folyton a szexen jár az eszük. A képviselő cselekedetei közül én az alábbi eseményt tudom felidézni, ez nyilván a természet hívó szavára történt.

Amúgy arra érdemes figyelni, hogy most már a kormánypárt egyik kádere tolja nyíltan ezt a dumát, márpedig a Fideszben nem szoktak spontán beszélni a képviselők. Amúgy Boldog képviselő több “nemzeti rockot” is szeretne hallani a közmédiában. Remélem az általa felsorolt együttesek nevét és munkásságát a néppárti bölcsek is megismerhetik.”

Az említett nemzeti rock….

„egy kis Romantikus Erőszakot, Kárpátiát, Ismerős Arcokat, Szkítiát, nagyon jó lenne, de nem én határozom meg szerencsére, hanem a szakemberek, hogy mit adnak a televízióban”

Egy Kárpátia-sláger, csak, hogy egyértelmű legyen Boldog úr rokonszenve:

Nem ő az egyedüli homofób a parlamentben…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest