Lantos Gabriella: a 3. oltás tételesen gyógyszerkísérlet, (...) a legkevésbé tájékozottak hoznak hiedelmek alapján döntést oltás-ügyben! - Városi Kurír

Sorting by

×

Lantos Gabriella: a 3. oltás tételesen gyógyszerkísérlet, (…) a legkevésbé tájékozottak hoznak hiedelmek alapján döntést oltás-ügyben!

A 3. oltásnál kevés cinikusabb történet van az egészségügyben. Csak egy csoportnak van rá szüksége: a Szinopharmmal oltott időseknek. De nem életmentés lett belőle, hanem tudatos zavarkeltés. Mivel az OGYÉI nem adott ki semmilyen rendelkezést, ezért ez tételesen gyógyszerkísérlet.

Hirdetés

A gyógyszerkísérletekre vonatkozó szigorú szabályozások és garanciák nélkül

Az állam a saját felelősségéből kibújva egy laza csuklómozdulattal áttolta a döntés jogát és felelősségét a háziorvosokra. Természetes, ha nem vállalják. Hisz maguk sem elég képzettek. A tájékoztatót készítő jászsági háziorvos még a vakcina nevét sem ismeri pontosan, nemhogy a vakcinák keverésével előálló hatásmechanizmust.

Így ők tovább toljak a felelősséget a páciensekre. Tehát a legkevésbé tájékozott, de leginkább érintettek hoznak döntést. Hiedelmek alapján.

Ezzel a modern állam értelmét veszti és megszűnik létezni. Ez az irracionális káosz. Aminek a saját életünk védelmében véget kell vetni.

 

Lantos Gabriella: a 3. oltás tételesen gyógyszerkísérlet, (...) a legkevésbé tájékozottak hoznak hiedelmek alapján döntést oltás-ügyben!

 

A magyar állam szétesésének a következő a története:

 • A magyar állam beszerzett egy vakcinát. Amit egyetlen nyugati ország hatósága sem engedélyezett.
 • A gyártó ajánlásaival ellentétben beadta idős, nehezen immunizálható embereknek.
 • A hatástalanságról szóló bizonyítékokat figyelmen kívül hagyta.
 • Nem végzett ingyenes ellenőrzéseket, nehogy lebukjon.
 • A halálos következményeket elkerülendő újabb oltást kínál.
 • Nem az érintetteknek, mindenkinek.
 •  A gyártókkal nem konzultál a helyes eljárásról.
 • A felelős állami hatóság nem készített alkalmazási javaslatot. Csak egy olyan sajtpapírt adtak ki, amit másnap neves szakértők korrigáltak.
 • Akiknek az oltást be kellene adni vagy fel kellene venni, teljes tanácstalanságban vannak.
 • Mindenki azt csinál, amit akar. Senki sem felelős semmiért.

Mindeközben a WHO moratóriumot szorgalmaz a 3. oltással kapcsolatban

Ha nem jut a szegény országok milliárdjainak elég vakcina, valószínűleg kifejlődnek az oltást kikerülő mutánsok. Az angol immunológusok figyelmeztetését érdemes komolyan venni.

Forrás

“Bebizonyosodott az, amit eddig is lehetett sejteni. A 30 000 koronavírus halott oka a tudatosan elszabotált védekezés

Kutatók értékelő tanulmányt tettek közzé a 2. hullámról. Kiderült, hogy mindig volt elegendő tudományos információ. Lehetett volna helyesen dönteni. Palkovics már az 1. hullámban létrehozott egy komoly tudományos műhelyt: a Járványmatematikai és Epidemiológiai Projektet. Hetente négy jelentést adtak a Kormánynak.

Először augusztus elején vették észre a járvány gyorsulását

A várható veszélyekről augusztusban és szeptemberben nyilatkoztak. De november közepéig mégsem vették őket komolyan. Pedig a modelljeik utólag mindig helyesnek bizonyultak. Januárban már előre látták a 3. hullámot is. A Kormány mégsem készült rá.

Mindennek meg is lett az eredménye: a 2. hullámban 12 ezer lett a halott. A 3. hullámban 18 000. Gyalázat ilyen tudósok mellett.

Most ismét türelmesen leírják, hogy mi kell a sikeres védekezéshez.

 • Adat.
 • Génszekvenálás.
 • Tesztelés.
 • Kontaktkutatás.
 • Izolálás.
 • Új adatok.
 • Működő járványügyi szervezet.
 • Szakmai alapokon hozott döntések.

A 4. hullámnak még mindig egy védekezést elszabotáló Kormánnyal megyünk neki.

Kásler Miklóssal és Müller Cecíliával. 50%-os átoltottsággal. Megint semmi jóra nem számíthatunk.

Pedig a tudósok által ajánlott védekezés nem csak emberéleteket véd. Hanem a gazdaságot is. A társadalmi békét is.

Hány ezer újabb felesleges áldozat kell még annak a belátásához, hogy kormányzóképtelen a Kormány. Amikor semmibe veszi a tudósait, semmibe veszi a polgárai életét.”

írta Lantos.

Kapcsolódó

 

Lantos Gabriella: a 3. oltás tételesen gyógyszerkísérlet, (...) a legkevésbé tájékozottak hoznak hiedelmek alapján döntést oltás-ügyben!

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

 • 2021.08.05 - 17:25
  Közvetlen hivatkozás

  Lantos Gabriella (Wikipédia)
  Diplomáját magyar-történelem szakos középiskolai tanárként szerezte a Szegedi Tudományegyetemen 1984-ben. Pályája során a közvélemény tájékoztatásával foglalkozott kitartóan. Volt újságíró, fejlesztéspolitikai szakértő, kommunikációs igazgató és kórházigazgató.
  A rendszerváltozást követően rádióműsorok riportere volt.
  ***
  Magyarán, ahogy a köznyelv szokta mondani “Csak akasztott ember nem volt”.
  Kórházigazgató is csak mint a Róbert Károly Magánkórház operatív igazgatója volt.
  TEHÁT A GYÓGYSZEREK MŰKÖDÉSÉRŐL NEMSOKKAL TÖBB (de lehet semmivel sem) A TUDÁSA MINT EGY LAIKUSNAK.
  NINCS ORVOSI VÉGZETTSÉGE !!!

  Válasz
 • 2021.08.20 - 14:01
  Közvetlen hivatkozás

  “Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy egy világméretű emberiségellenes bűncselekményre készülnek a világ népességének nagy része ellen.”

  Figyelsz felcsúti hóhér?!

  A természet egészséges működése terén rendkívül hiányosak az ismeretei, ellenben a pénz és a vagyonszerzés terén kitűnő!
  Egy nem rendesen tesztelt vakcinával akarja ön beoltani a magyar gyermekeket és persze a felnőtt lakosságot? Gondolkozzon! – Az ember évmilliók óta baktériumok és vírusok között él. Nélkülük nincsen élet! Az ember immunrendszere azért van, hogy dolgozzon! Nagyon jól tudhatja, hogy az antibiotikumok használata milyen következményekkel járt a kórokozók tekintetében. Még ellenállóbb kórokozó ágensek alakultak ki, amik rezisztensé váltak az antibiotikumokkal szemben. A kísérleti gyorsan összecsapott vakcináknak ugyan ez lesz a következménye, és ezt már jól lehet látni. A hibás WHO orvosi protokoll, a hibás orvosi szakmai tudás, ismeret, a pénz, a vagyon és hataloméhség eredménye látható világszerte. Gratulálok Önnek is, mert beállt közéjük a sorba.
  Doktor Gődény

  „2020 elejére a koronavírus elsöpörte az addig uralkodó két másik világtémát, a migráció és a klíma ügyét. Lassan nyilvánvalóvá válik, hogy a koronavírus őrület is egy okkal létrehozott folyamat, amelyhez kapcsolódó intézkedéseket megtapasztalva egyértelműen felismerhető, hogy mögötte elsősorban az a törekvés húzódik meg, hogy az ellenőrzöttség és az engedelmesség minél hatékonyabb globális rendszere tudjon létrejönni. Ezt pedig egy komplex manipulációs gépezet működteti, amely mögött a pénzhatalmi rendszer legfontosabb kiszolgálója, a globális véleményhatalomként működő média áll, és uralja az információs csatornákat.”

  Megbukott! – Le a maszkot, a megszorító intézkedésekkel! – Szabad és akadálymentes levegővételt, egészséges gyümölcsöket, zöldséget, mozgást, sportot, stressz-, félelemmentes szeretetteljes és biztonságos életet az embereknek, és akkor nem lesz „járvány”, üzlet a gyógyszergyáraknak, és a hozzájuk tartózó élősködő parazitáknak!-
  V.K.S és PLS

  https://www.youtube.com/watch?v=hOYAIHA99Eg
  https://www.youtube.com/watch?v=JOwazCXD5Wc

  https://www.bitchute.com/video/D4x4WdtiXvaM/
  https://www.bitchute.com/video/8utaf5ThGSDA/
  https://www.bitchute.com/video/KAyQJjSVuwdE/
  https://www.bitchute.com/video/qQ53kTUJr08W/
  https://www.bitchute.com/video/oQby8SbtjpeN/
  https://hundub.com/post/330424_dr-bossche-oltasgyarto-es-dr-yealdon-a…

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.