Lantos Gabriella: Mégis lesz 3. oltás. Győzött a józan ész - Köszönet Erdei Anna professzor asszonynak - Városi Kurír

Sorting by

×

Lantos Gabriella: Mégis lesz 3. oltás. Győzött a józan ész – Köszönet Erdei Anna professzor asszonynak

Mégis lesz 3. oltás. Győzött a józan ész Ebből mindenki tudhatja, hogy közeledik a 4. hullám. A Kormány maga sem bízik benne, hogy Dr Gulyás feltartóztatja. Pedig mindent bevetettek. A SOTE ellen-ellenanyag vizsgálatát is-írja Lantos Gabriella egészségügyi topmenedzser, az Új Világ Néppárt egyik alapítója közösségi oldalán.

Hirdetés

 

Ezzel szerették volna felülírni az immunológusok és virológusok aggodalmait

Duda professzorét, Falus Andrásét, Rusvai Miklósét. Hiszen a Szinopharm reklámarcára bármikor számíthattak. Még pakolni is segített
A kardiológus és SOTE rektor, Dr Merkely imitálta a szakmaiságot. Az ő szerepe volt negligálni a Videoton és a főváros vizsgálatát. Közel voltak a győzelemhez, hetek óta összehangoltan hárítottak. De arra nem számítottak, hogy végül megszólal egy kétségbe vonhatatlan szakértő. Ki merte jelenteni, hogy akinek nincs antitestje, az nem is védett. Ő Erdei Anna immunológus, az MTA főtitkárhelyettese. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kar Biológiai Intézet tanszékvezető egyetemi tanára, az ELTE Biológiai Doktori Iskola vezetője, az Innsbrucki Egyetem címzetes egyetemi tanára, az Oxfordi Egyetem vendégkutatója. Orbán meghátrált. A Szinopharmmal oltott idősek megmenekültek. Erdei Anna sok ember életét mentette meg. Pedig csak a dolgát tette. A tudományos hitelességet a politikai megfelelés elé helyezte.
De ehhez ma már kurázsi kell. Le a kalappal a professzor asszony előtt. Fejeződik be Lantos Gabriella bejegyzése.

Eljött az idő, amikor a kormány kénytelen volt saját maga megtépázni az eddig nagyon gondosan ápolgatott tévedhetetlenségi mítoszát , és mint tudjuk a “leghosszabb út is egyetlen lépéssel kezdődik”.

Előzmény

Lantos Gabriella

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.