BulvárKiemelt hírek

Lássuk a 4 legsikeresebb csillagjegyet

Horoszkóp "hangyáknak" (véletlenül sem "tücsköknek"!)! – Erre számíthat szeptemberben….
3 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Oroszlán: szuperhős, glóriával a feje fölött

A tűz jegyek közé sorolható Oroszlánban bármikor vakon megbízhatsz, amit megígér, biztosan teljesíteni fogja. Rendkívül kreatív csillagjegy, imádja a napfényt, a csillogást. Ő a Nap gyermeke, és ahogyan uralkodó bolygója körül kering a többi planéta, ő sem bánja, ha ragyoghat, fürdőzhet a többiek elismerésében, kitüntető figyelmében. Folyamatosan fejleszti önmagát, a személyiségét, élete során a lehető legtöbbet, legjobbat akarja kihozni a lehetőségeiből. Elkötelezett és hiteles, nem akar másnak látszani, mint aki. Viszont ő sem változtat, ő is erősen ragaszkodik az elképzeléseihez.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod!
(2021-01-31)
Ma egy rendkívül pozitív napra van kilátás, kedves Oroszlán, amikor is, lesz alkalma megvitatni, néhány új gondolatát olyanokkal, akikkel ma sokat haladhatnak közös elképzeléseikkel. Az este is izgalmasnak ígérkezik, amikor is, közelebb kerülhetnek-  egyenlőre, csak az interneten- egymáshoz valakivel, akihez gyengéd érzelmi szálak fűzik. Kellemes romantikázást!

3 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!