BulvárKiemelt hírek

Lássuk a 4 legsikeresebb csillagjegyet

Horoszkóp "hangyáknak" (véletlenül sem "tücsköknek"!)! – Erre számíthat szeptemberben….
5 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vízöntő: zseniálisan ötletes

A levegő elemi jegyek közé sorolható Vízöntő egészen egyedi ötleteiről, elképzeléseiről híres. Talán néha kiszámíthatatlan, érthetetlen a viselkedése, de még ettől sem válik kevésbé értékes jeggyé. Zseniális feltaláló, aki nem fél szembe menni a dogmákkal, az idejét múlt elképzelésekkel, szokásokkal. Valódi újító, frissességet, újdonságot teremt a világban. Intelligens, intellektuális típus, gondolkodásában rendkívül hiteles, mert amiben és akiben igazán hisz, ahhoz nagyon erősen ragaszkodik, a mellett a végletekig kitart.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-01-31)
Amennyiben szingli, ma útjába sodorhatja a szél élete nagy szerelmét! Megismerkedhet ugyanis valakivel egy összejövetelen, aki teljesen más, mint az eddigiek, aki megértő, intelligens, titokzatos és még ráadásul elképesztően szexi is. Veszélyes koktél, de ki bírná ki, hogy bele ne kóstoljon! Ön se fogja vissza magát, kedves Vízöntő! (egijoslat.hu)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<HOROSZKÓP ÁRADÁS!>>

csillagjegy

5 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!