Lássuk a januárt! – 2021 első teljes-havi horoszkópja!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A január havi horoszkópból megtudhatod, hogy mit jósoltak neked a csillagok az év első hónapjára. Legyen szó szerelemről, karrierről, egészségről, havi  horoszkópunkban megtalálod kérdéseidre a választ.

Kos

Nagy lelkesedéssel vágsz neki az új évnek, de a hónap közepén kicsit kifogy az energiád. Tarts ki a terveid mellett, ha átlendülsz a holtponton, minden könnyebben fog menni.

Szerelem: Januárban konfliktusaid adódhatnak a pároddal, vagy valakivel, akivel mostanában ismerkedtél meg. Ne légy mindig olyan szigorú, hagyj egy kis időt a másiknak!

Karrier: Azt reméled, az új év új feladatokat is hoz, de úgy tűnik, minden a megszokott mederben folyik tovább, amit mostanra kicsit unalmasnak találhatsz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-01-06)
Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendőt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késő délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Bika

Januárban új célokat tűzhetsz ki magad elé, és úgy tűnik, segítséget is találhatsz terveid megvalósításhoz. A hónap végére azonban világossá válik, hogy sokkal nagyobb fába vágtad a fejszédet, mint hitted volna.

Szerelem: Minden kapcsolatban vannak mélypontok, de ez nem jelenti, hogy komoly gond lenne. Ha megpróbálod kimozdítani magatokat a mostani állapotból, a hónap végére minden tisztázódik.

Karrier: Olyan feladatokat is el kell most látnod egy kollégád távolléte miatt, ami nem a te felelősséged lenne. A hónap végére alaposan kimerülsz, de helyt állsz az új szerepben.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-01-06)
Ma kifejezetten felerősödhet önben az empátia, aminek következtében örömmel nyújthat ma segítő kezet, esetleg egy gyengélkedő családtagjának, barátjának, vagy munkatársának, de az is előfordulhat, hogy nem beteg, csupán vigasztalásra szorul az illető. Ne vegye nagyon a szívére, bármit is lát vagy hall ma, kedves Bika, ha el akarja kerülni a rossz közérzetet!

Ikrek

Ne akarj mindent egyszerre elérni, mert aki sokat markol, keveset fog. Légy inkább türelmes, és a januárt még használd az előkészületekre, ne a megvalósításra.

Szerelem: Ha van most valaki a környezetedben, aki iránt gyengéd érzelmeket táplálsz, az érzéseid viszonzásra találhatnak. Hagyj magatoknak időt az ismerkedésre.

Karrier: Az év végi hajtás után a január kicsit könnyedebben telik, de egy kollégáddal való konfliktus feszültséget teremthet. Ne hagyd, hogy tönkre tegye a pihenésre fordítható idődet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-01-06)
Ma igencsak megterhelő lehet valami az ön számára, ami miatt úgy érezheti, nem csinálja tovább, inkább feladja. Ne tegye! Ha kell, harcoljon meg minden egyes apró kis előrelepésért, s meglátja, ha végül sikeresen elért a célig, nagyon büszke lesz magára, s meg is lesz rá minden oka!

Rák

Nem érzed magad a legjobb formádban, a hónapban az egészségeddel is adódhatnak gondok. Szánj időt a pihenésre, és ne stresszeld magad fölöslegesen mások hibái miatt.

Szerelem: Szánj most több időt a párodra, mert ebben a hónapban, bár nem mondja ki, de nagy szüksége lehet a támogatásodra. Ha mellette állsz, hálás lesz érte.

Karrier: A hónapban plusz feladatokat kaphatsz, amelyek sokszor az estéidet vagy a hétvégéidet is kitöltik, de cserébe anyagi juttatásban is reménykedhetsz, ami különösen jól jön majd ebben a hónapban.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod!
(2021-01-06)
Ma mind a háztartásában, mind pedig munkájában kihívásokkal, feladatok tömkelegével kellhet szembe néznie, kedves Rák, ráadásul az a furcsa az egészben, hogy az egyikből következik a másik, tehát, ha valahol végre letud egy feladatot, a másik területen lemarad valamivel. Nem csoda, hogy az ilyen szélmalomharc kimerítő és egy idő után nyomasztó is. Hagyja kicsit magára a rendszert, vagy kérjen segítséget, mert ezt hosszútávon senki se bírná!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük