Városi kurír
A napi fontos.

Látod, Slomó! Itthon minden rendben! – Orbán Viktor is megmondta….

Kinek hisznek? Nekik, vagy a szemüknek?

0 596

Hiába mondja Orbán Viktor, hogy Magyarországon nincs antiszemitizmus? Feleslegesen erősíti meg minden szavát Köves rabbi? Csak valami Soros-bérenc lehetett, aki juszt is Dávid-csillagot festett egy plakáton Koncz Zsuzsa és Vámos Miklós fényképére! Máshogy nem történhetett!

Kinek hisznek? Nekik, vagy a szemüknek?

Az író közösségi oldalán posztolta a fotót, amelyen egy könyváruház plakátján Koncz Zsuzsával látható, és mindkettőjük arcára Dávid-csillagot festettek rá.

Európa-elsők lettünk! – antiszemitizmus versenyszámban ….

“Na, emberek. Ezt kapjuk ma, amiért plakátra kerültünk.

Koncz, a pélyi parasztcsalád sarja, és én, a félig szláv (anyám neve Ribárszky). De azért az atyai ág zsidó volt, míg egészen kiirtották őket. Az ő nevükben juszt is zsidó leszek, s tiltakozom. Ámbár sejtem, a tettesek nem tudják, mit cselekszenek.

Uszítóikra (előretoltak, sorosozók, új kultúrát teremteni óhajtók) szórom a lehető legsúlyosabb átkokat. S üzenem: ez itt az én hazám is, takarodjanak el ők. S ha van képük, csak uszítsanak és zsidózzanak tovább, 2019-ben is. Aztán egyék meg, amit főztek. Erre nincs bocsánat.”

Szakály: A numerus clausus nem is a zsidók ellen irányult, ezért nem tekinthető a zsidótörvények előfutárának

Netanjahu szövetségese akar lenni? Az antiszemitizmus nem kizáró ok…..

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ