Lattmann Tamás: ….drága propagandisták, ezt úgy hívják, hogy hamisítás…..

Lattmann Tamás jogászt azt hozta ki a sodrából, hogy a kormánytól nem túl távoli Mandiner pénteken egy szerző nélkül közzétett cikkben sajátosan értelmezte a köztájékoztatást és nem bontotta ki minden részletét egy hírnek, vagyis hazudott.

Még, ha csak ennyi lett volna, még csak hagyján!

A jogász pénteken facebook oldalán tette szóvá, hogy valótlan állítás jelent meg a fent említett lapban:

„Szigorúan oktatási és információs céllal osztok meg kormánypropagandát, csak hogy megint világossá tegyem, hogy működik a dolog. Itt ez a cikk, ami most jelent meg (szerző nélkül, persze) a kormánypropaganda azon sarkában, ahova „szakma” címszóval hívja meg Orbán Balázs csicskulni pl. a Tákolmányíróság elnökét, aki el is megy, és nagy egyetértésben megbeszélik, hogy miért a kormánynak van igaza, miért nem ért meg minket a világ, stb. stb.

Szóval itt ez a cikk,

amiben leírják, hogy naugye, a svédek is ugyanazt csinálják, mint mi, ehhez képest bezzeg őket nem b.szogatja senki. Különösen az utóbbi üzenet kíséretében azt utána kiadják terjesztésre a minionoknak, hogy osszák Facebookon, mindenhol. Meg is teszik lelkesen, velem is úgy jött szembe.
A cikk persze ugyanakkor elhallgatja, hogy a svéd jogszabályban VAN határidő (június 30.), mert miért is ne hazudna. Nem adhat mást, csak mi lényege…”

Ezután szombaton…..

Láss csodát! Ahogy Lattmann blogján szombaton olvasható, a portál lebukása után javított:

„Mégpedig hogy egyszercsak, hoppá, megváltozott a mandineres cikk. Ha valaki most rákattint, már benne van a június 30-i határidő. Értem én, hogy túl gyorsan sikerült lebukni, de ilyet akkor sem illik. Hát drága propagandisták, ezt úgy hívják, hogy hamisítás, tudjátok, amit Schmitt meg Semjén a disszertációjával csinált, plusz Semjén még a lex CEU-val is. Látom, ez a sajátos “polgári” kultúra egyeseknél. Plusz ilyen bénán csinálni, komolyan mondom, kapjatok már a fejetekhez. Nem mondta nektek senki, hogy a Google cache-ben megmarad az eredeti verzió? Nézzétek csak:”

„A posztot tegnap úgy fejeztem be, hogy a kormánypropaganda “Nem adhat mást, csak mi lényege…”, most azzal egészítem ki, hogy közben legalább szórakoztat is a bénaságával, csak éppen marha sok pénzünkbe kerül, és lassan marha unalmas is.”

-zárta bejegyzését Lattmann Tamás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük