Lattmann Tamást kirúgta a NKE, mert posztolt, ami “nagy sajtónyilvánosságot kapott”

A véleménydiktatúra tipikus esete, amit a közpénzből fenn- és eltartott Nemzeti Közszolgálati Egyetem közleményében okként jelöl meg arra, hogy Dr. Lattmann Tamást nem kívánatosnak nyilvánítsa.

Szeretjük a kritikát, de…

Közleményben jelentette be a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, hogy lelezárult a vizsgálat, amely az intézmény egyik oktatójának, Dr. Lattmann Tamás nemzetközi jogásznak a közelmúltban a közösségi médiában tett, és „nagy sajtónyilvánosságot kapott” bejegyzéseivel kapcsolatban indult.

“Összeegyeztethetetlen” – nem úgy, mint a kirúgás….

Mint írták, a vizsgálat megállapította, hogy a bejegyzések és az általuk közvetített nézetek nem egyeztethetők össze az egyetem által képviselt, az emberi méltósághoz való jogot és a nemek közötti egyenjogúságot tiszteletben tartó értékrenddel.

„Dr. Lattmann Tamás megnyilvánulása egyetemi polgárhoz méltatlan és elfogadhatatlan, ezért az intézmény vezetése az egyetemi docens közalkalmazotti jogviszonyát a mai napon megszüntette”

Bár a közlemény nem részletezi,

az NKE vizsgálata valószínűleg egy komment miatt indult, melyet Lattmann Tamás a józsefvárosi polgármester, Pikó András posztja alá írt. Ebben Pikó Párkányi Esztertől, a Fidelitas volt szóvivőjétől és az Alapjogokért Központ elemzőjétől szeretett volna politikai elemzést látni a józsefvárosi választási eredményről. (Párkányi korábban a józsefvárosi lapban azt nyilatkozta, hogy Sára Botond volt polgármesterre kétszer annyian szavaznának, mint a közös ellenzéki jelöltre.)

A poszt alá Lattmann Tamás azt írta:

„Az Alapjogokért Központ az a hely, ahol még az alapszakos diplomájukat sem megszerzett elemzők osztják az okosságot a propagandamédiában. Igaz, legalább csinosak. Vajon milyen funkcióik vannak még?”

megoszt

Egy hozzászólás itt: “Lattmann Tamást kirúgta a NKE, mert posztolt, ami “nagy sajtónyilvánosságot kapott”

  • 2019.12.07 - 14:12
    Közvetlen hivatkozás

    A jó kurta anállyukba!

    Mikor veszi már észre ez a birka nép, hogy itt diktatúra van, még ha le is tiltotta a D I K T A T Ú R A betűket a maffiaállam?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük