Lázár János Isten és a dohányosok ostora – letilt, betilt ….. nagyon él!

Nem új felfedezés, hogy ami tilos, az sokkal kívánatosabb! Így volt vele Éva, az örök nő a Paradicsom-sztoriban csak úgy, mint az őt követő hölgyek és urak hosszú tömött sora. Lázár János ennek tudatában hatalmi szóval tervezi betiltani a dohányzást.

A fránya dafke ….

Lázár János kezdeményezni fogja, hogy azok, akik 2020. január 1. utána születnek Magyarországon, ne vásárolhassanak dohányterméket.

Azt fogom javasolni a miniszterelnöknek, hogy akik 2020 után születnek, Magyarországon ne vásárolhassanak dohányterméket

Az ex mindenminiszterről nem állítható, hogy a “mának él”,

20 évre előre gondolkodik és bízik abban, hogy akkor is Ők döntik majd el, hogy ki, mit csinálhat!

Portálunknak sikerült elérni egy érintettet a jövőben (?), aki általunk üzeni, hogy ők viszont azt kezdeményezik, hogy Lázár János ne kezdeményezhessen semmit.!

Az abszolút tilalom célja, hogy Magyarország a világon elsőként füstmentes ország legyen -mondta a nemdohányzók védelméért felelős miniszteri biztosa Siófokon, a Tobacco Hungary konferenciáján.

Lázár azt is elmondta, a dohányzás nem alapvető emberi jog, mert korlátozza a nemdohányzókat az egészséges élethez való alapvető jogukban, így tiltani lehet. A magyar kormány céljának pedig véleménye szerint az kell, hogy legyen, hogy Magyarország teljesen füstmentes ország legyen.

Lázár emellett betiltaná:

  • a kocsiban való dohányzást
  • az e-cigik és hasonló alternatív dohánytermékeket

(forrás: 24.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük