Sorting by

×

Lázár, a “rendescsávó”, szombaton tűzifát oszt a rászorulóknak, amit profi képek örökítenek meg!

Bizony, minden dolgos kézre szükség van a mínusz 10 fok feletti fagyban, hogy akinek nincs, az tűzifához juthasson! Szerencsére sokan gondolnak az út szélén hagyottakra, akik ugye nincsenek és mégis vannak. Legtöbbjükről nem hallani, mert fotósstáb és hírverés nélkül teszik a dolgukat. Nem úgy Lázár János!

Gumicsizma, sapka-sál, indul a Lázár-jótékonyság!

Fent nevezett közösségi oldalán számolt be a szombati napjáról:

“A mezőhegyesi Ménesbirtok társadalmi szerepvállalásának fontos eleme, hogy a téli hónapokban a rászorulók részére tüzelőt viszünk.”

A hozzászólásokból….

“Csendben, halkan, hirverés nélkül szép gesztus lett volna…”

“Ez tényleg szép csak az a baj,hogy a fa pillanatok alatt elég ad egy kis meleget valameddig aztán a szegénység továbbra is ott marad. Nemes dolog de ugyanakkor felületi kezelése egy súlyos problémának. A semminél több de az elégségeshez nagyon kevés.”

“Soha nincs munkanélkül .Jó egészséget Lázár úr !”

“Ja . Készülni kell a választási kampányra. Nem az az önzetlen csupasziv joember. Majd ha a mindennapokban is ennyit ténykedne majd akkor talán monoton talán ,talán elhinném ,hogy joember.”

“Isten áldja minden lépését. Jó egészséget kívánunk az egész családnak”

“A képeket elnézve a baloldali média a következőket fogja leadni; Lázár János falopásban segédkezett!”

Tudják, a mezőhegyesi Ménesbirtok…

A “nemzet TSZ elnöke” úgy tűnik jó választás volt a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság élére, újra kibulizott 8 milliárd “mipénzünket” a megválasztott kormányunktól – írtuk 2020  augusztusában. Ekkor még meleg volt, így nem jutott eszébe sem a gondoskodó kormánynak, sem Lázárnak, hogy eltegyen pár milliót a fagyos időre a rászorulóknak!

Lázár János, a ménesbirtokok őre és miniszteri megbízottja,

közösségi oldalán nemrég sorozatot indított, – mégis lássuk, mire fizetünk – melynek keretében naponta adagolja az építészeti tervek lenyűgöző fotóit a Mezőhegyesi Ménesbirtok megújulásáról. Pénteken újabb jó hírrel szolgált, a Magyar Közlöny értesítése szerint újabb milliárdokkal támogatjuk meg a beruházást.

Erre például ki szavazott?

3,8 milliárd forintos tőkeemeléssel biztosította a Magyar Kormány a mintagazdaságnál zajló, és a most kezdődő beruházások megvalósítását

Mint arról korábban beszámoltunk, kinevezését követően Lázár János kormánybiztos Miniszterelnök Úr egyetértésével tárgyalásokat kezdeményezett a Limagrainnal a vetőmagüzem visszavásárlásának feltételeiről.

A tárgyalások eredményeként 2019. június 28-án a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. megvásárolta a Limagrain Hungary Kft. 100 %-os üzletrészét. A kifizetést a Társaság a meglévő pénzeszközeiből teljesítette. Mivel ezen pénzeszközök már folyamatban lévő és később megvalósítandó fejlesztések forrásai, ezért ezt csak átmenetileg használhattuk fel a vételár finanszírozására.

A Pénzügyminisztériummal történt előzetes egyeztetés szerint két lépésben, összesen 8 milliárd forint értékben tőkeemelés kerül végrehajtásra. Ennek első lépése a jelenleg folyó 3,8 milliárdos tőkeemelés. A fennmaradó 4,2 milliárd forint 2019 novemberében érkezhet meg Mezőhegyesre.

betörőpáros

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.