Belátom, hogy Lázár János magával ragadó jelensége a magyar politikai életnek, de azt, hogy valakinek, mit valakinek, sokaknak az jusson eszébe ebben a hőségtől áldott-vert időszakban, hogy mi lehet a kutyájával és ezért klaviatúrát is ragadjon, hát ezt nem gondoltam volna.

Pedig….

Ő maga tudatta közösségi oldalán, – felhasználva a cukisodás egyik biztos, jól bevált eszközét: a képet kutyussal-t – hogy

- Hirdetés -

Az elmúlt napokban rengeteg kérdés kaptam a kutyáról. Ő itt Alfréd, a brit.

 

Itt jön a comig out!

Az ex miniszterről a fenti bejegyzése kapcsán két dolog is kiderült:

1.) A rendes magyar kutyafajtákkal – puli, kuvasz, komondor – ellentétben előnyben részesít egy “migráns” fajtát, akit befogadott a házába, vagyis migránst segítő polgármesterségre törővé vált. Nem tudjuk, erre kitaláltak-e valamilyen szankcionálást, de a családfő helyében néha ki-ki nézegetnénk a lefüggönyözött ablak hűvöséből.

A közoktatási rendszer bukása: a szülők magániskolákba menekítik a gyerekeket

2.) Volt kormánytagsága és jelenlegi fideszes potentátsága ellenére nem bízik a főnöke által oly sokra tartott magyar oktatáspolitikájában, mivel gyermekét Angliában taníttatja. Hát micsoda dolog ez? Milyen példát mutat így a hon polgárainak? Halkan jegyezzük meg, hogy ezzel nincs egyedül, sok hasonló elhivatottságú tanult maga is, és okíttaja folyamatosan a döglődő, lesajnált Európa valamelyik intézményében sarját.

Szűcs Tamás: összeomlás előtti állapotban van az oktatás

Papp Réka Kinga: Palkovics, az oktatáspolitikai citrompótló

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét