Lázár egyenes ember, pacekba mondja: ha közénk tartozol, lesz munkád!

Lázár János egyenes ember, nem bízza a véletlenre, hogy a nép megérti-e, hogy mit akar szájba rágni, vagy nem. Nem kell a sorai közt böngészni, pacekba mondja a Fidesz-üzenetet.

Most figyu!

 

“Mi a Fideszben soha nem pozíciót, hanem munkát ajánlunk mindenkinek. Aki csatlakozik hozzánk vagy aki közénk tartozik, arra számíthat, hogy mindenkinek lesz munkája. Azoknak is, akik a képviselő-testületekben dolgoznak, azoknak is, akik a városházán és azoknak is, akik civilként segítik ennek a közösségnek a boldogulását.”

Innentől kezdve nincs apelláta, ha a megveszekedett ellenzéki érzelmű olyan ostoba, hogy nem kizárólag lehúzott redőny mögött őszinte, – volt már ilyen, az 45 évig tartott – az magára vessen. Az, hogy nem sodorta el ennek hallatán a népharag a szónokot azt jelzi, nem zavarja a hallgatóságot a diktatúra ténye. És még csak a 10. évnél tartunk……

Olcsó és hatásos, de demokratikus?

Szombaton jelentette be Makó kormánypárti polgármestere, Farkas Éva Erzsébet, hogy folytatná a munkát, és indul az önkormányzati választásokon. A Fidesz választókerületi elnöke, a térség országgyűlési képviselője a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy hamarosan minden hozzá tartozó csongrádi településen bejelentik a párt jelöltjeit. A MakóiTV beszámolója szerint Lázár János a kormánypárt támogatásáért cserébe tette gáláns ígéretét:

Megnyugtatólag hozzátette: jöhetnek a megtévedt bárányok is!

“Tisztelet minden olyan makói polgárnak, aki húsz éven keresztül kitartott a polgári gondolat mellett. Mindenkinek van helye közöttünk, mindenkivel készek vagyunk együttműködni!”

Egy hozzászólás itt: “Lázár egyenes ember, pacekba mondja: ha közénk tartozol, lesz munkád!

  • 2019.08.12 - 19:14
    Közvetlen hivatkozás

    Táskahordozóannyitisérjános NA VÉGRE KIMONDTAD AZ IGAZSÁGOT? de ezért lakolni fogsz az biztos !!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük