Lázár János nem békül!

Lázár keményen megorrolt Márki-Zayra, mert úgy vélte, hogy az Ő kijelentése keverte korrupciógyanúba, pedig a ludas az OLAF, az EU csalás elleni hivatala volt. Vagyis inkább Ő maga, de a tükörre mégsem lehet mérges egy virtigli fideszes.

Marad a harc….

Ma fél 9-kor lesz a többször elhalasztott bírósági békítési kísérlet a Hódmezővásárhelyi Járásbíróságon abban a büntetőperben, amit Lázár János indított ellenem. Ezzel kapcsolatban megismétlem, hogy szerinte én őt a Szeviép-ügy és Szabó Bálint kapcsán korrupcióval vádoltam.

-írta Márki-Zay Péter közösségi oldalára reggel, majd 11 órakor így folytatta:

LÁZÁR ÚR NEM BÉKÜLT…

…nem fogott kezet és nem válaszolt a sajtó kérdéseire, sőt, a felé nyújtott kezemet sem fogadta el – a bíróságon készült felvételeket a Rádió Color oldalán meg is tekinthetik.

https://www.facebook.com/radiocolor.hu/videos/795105314279889/

“… sokatmondó, hogy Lázár ügyvédje ugyanaz a Kriveczki György, aki Havasi Katalin Fidesz-elnököt és annak munkahelyét, a kórházat is képviseli, ráadásul a Területi Választási Bizottságnak az alelnöke. Micsoda véletlenek!

Kérdés még, hogy a vásárhelyi bíróság büntető bírái által jelzett elfogultság miatt itt folytatódik-e a per. Érdeklődve várom, hogy Lázár úr be tudja-e bizonyítani, hogy a K’Art csődjéhez semmi köze nem volt…”

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük