Sokat elmond a politikai helyzetről, hogy a főnök által vidékre visszarugdosott Lázár János most egy Horthyt istenítő videoposzttal igyekszik visszarágni magát a hatalom csúcsára.

Lázár túl okos ahhoz, hogy elhiggye, amit mond,

így aztán a poszt nem más, mint egy szeretetteljes böffenés a kurzus felé, ami leírta. A fideszes képviselő szavai szerint Horthy hős katona és igaz magyar hazafi volt, akire főhajtással kell emlékezni.

Horthy Miklós

Üldöztetünk, de el nem hagyatunk; tiportatunk, de el nem veszünk. (2Kor. 4,9)1919. nov. 16. – 2019. nov. 16.

Gepostet von Lázár János hivatalos oldala am Samstag, 16. November 2019

Kenderesre látogatott és virágot vitt Horthy Miklós sírjára

A fideszes országgyűlési képviselő és a stáb, ami kísérte videón is megörökítette a “meghitt eseményt” és Facebook-oldalára feltöltötte. A politikus szerint Horthy Miklós száz évvel ezelőtt

“bajtársaival és szövetségeseivel megmentette Magyarországot. (…) Hős katona volt, igaz magyar hazafi, akire főhajtással kell emlékeznünk”

Egy platformon….?

Horthy Miklósra bevonulásának 100. évfordulóján a Mi Hazánk mozgalom 500 tagja is Budapesten, fáklyás felvonulásukat antifasiszta ellentüntetők fogadták.

(FRISS HÍREK>>>>>>>>>>>>>>)

1 hozzászólás

  1. Lázár minden mocsokban meg hempergozik, azt hiszi Orbán gyanakvás el tudja altatni. Kár a gozert. Orbán réges régen tudja, hogy Lázár a leg veszélyesebb a hatalmara.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét