Lázár János virágot vitt Horthy sírjára

Sokat elmond a politikai helyzetről, hogy a főnök által vidékre visszarugdosott Lázár János most egy Horthyt istenítő videoposzttal igyekszik visszarágni magát a hatalom csúcsára.

Lázár túl okos ahhoz, hogy elhiggye, amit mond,

így aztán a poszt nem más, mint egy szeretetteljes böffenés a kurzus felé, ami leírta. A fideszes képviselő szavai szerint Horthy hős katona és igaz magyar hazafi volt, akire főhajtással kell emlékezni.

https://www.facebook.com/lazarjanosfidesz/videos/418255345510728/

Kenderesre látogatott és virágot vitt Horthy Miklós sírjára

A fideszes országgyűlési képviselő és a stáb, ami kísérte videón is megörökítette a “meghitt eseményt” és Facebook-oldalára feltöltötte. A politikus szerint Horthy Miklós száz évvel ezelőtt

“bajtársaival és szövetségeseivel megmentette Magyarországot. (…) Hős katona volt, igaz magyar hazafi, akire főhajtással kell emlékeznünk”

Egy platformon….?

Horthy Miklósra bevonulásának 100. évfordulóján a Mi Hazánk mozgalom 500 tagja is Budapesten, fáklyás felvonulásukat antifasiszta ellentüntetők fogadták.

(FRISS HÍREK>>>>>>>>>>>>>>)

Egy hozzászólás itt: “Lázár János virágot vitt Horthy sírjára

  • Avatar
    2019.11.17 - 14:51
    Közvetlen hivatkozás

    Lázár minden mocsokban meg hempergozik, azt hiszi Orbán gyanakvás el tudja altatni. Kár a gozert. Orbán réges régen tudja, hogy Lázár a leg veszélyesebb a hatalmara.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük