Lázár rázza magát, ahol csak lehet – népszerűsítő körúton a kiebrudalt fideszes

Lázár Jánosra ráfér némi megbecsülésnek látszó valami a pártja részéről, ha már lebőgött fatornyosában, legalább a munkáltatója ellátja feladatokkal. Vagyis nem, a munkáltató mi vagyunk, lévén közszolga a szentem. Az irányítójára gondoltunk.

Lázárból nélkülözhetetlen János

A haknikirállyá előléptetett miniszter átvette a stafétát Orbántól és vasárnap reggel ő olvasta fel ugyanazt a papírra leírt penzumot. Mégis más, egy új bariton!

A Kossuth rádióban az unalomig ismételt toposzok: ha nem a Fideszt választjuk, itt a világvége, – kinek is? – meg csak ők a nemzet, mindenki más csökevény.

“míg mások különböző háttérhatalmak és különböző nagy emberek pénzéből az ország, a nemzet és a közösség gyengítését szeretnék elérni.”

Hazudtak Lázárék, Hódmezővásárhely úszik az adósságban – ÉLŐ!

A korrupcióról megjegyezte, amelyik városnak, illetve országnak jól megy, van pénze, gazdasági fejlődést produkál, ott valószínűleg jóval kisebb a korrupció, mint ahol nincs pénz nyugdíj- és béremelésre. 2002 és 2010 között látszott, hogy van korrupció, hiszen üres volt az államkassza, és azért nem volt pénz, mert szétlopták.

„Most azért van pénz az államkasszában, mert mi nem lopjuk el. Ez ennyire egyszerű”

A rádió épülete egyelőre még tartja magát, bár hajszál-repedések már felfedezhetőek a plafonon!

Pedig Lázár tudja, hogy vigyáznia kell a piával – csiccsentős videó a Gazdabálról

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük