Lázár a simlis fideszes-hadosztályt vezényelje ki közmunkára!

A Városi Kurír is beszámolt arról, egyetlen ellenzéki média sem értesülhetett arról, hogy a Lungo Drom mára notórius bujkálóvá vált vezetője, Farkas Flórián, aki nem mellesleg miniszterelnöki biztos is, ott lesz Jászberényben, a Lungo Drom rendezvényén.

Farkas, a nagy titkok titkos tudója

Titokban tartott kongresszust a Fidesznek kampányoló Lungo Drom Jászberényben január 27-én. Az eseményen ott volt Farkas Flórián is. A történtekre Pócs János, a térség országgyűlési képviselőjének közösségi oldalára feltöltött fotókból derült fény. A Facebookon január 27-én, tehát a program napján publikált képeken jól látszik, hogy ott ül a Fidesszel választási szövetséget kötő szervezet vezetője is.

Az országgyűlési képviselő a Jász Trió TV-nek tagadta, hogy titkos lett volna a kongresszus, azt mondta, ha az ellenzéki média szereplői sűrűbben néznék a Facebook- oldalát, értesülhettek volna az eseményről:

„Senki nem tartotta titokban, nyilvános helyen volt. A vádat vissza szeretném passzolni azoknak az ellenzékimédia-szereplőknek, akik mindig mindenhol ott vannak, ott is, ahova nem hívják. Tehát ha ők elaludták ezt a rendezvényt, akkor saját magukra vessenek. Javaslom, hogy sűrűbben nézzék a Facebook-oldalamat, ugyan is az én programtervezetem már egy nappal hamarabb is meg volt hirdetve. Nyugodtan eljöhettek volna”

Pócs valóban meghirdette közösségi oldalán az eseményt, csakhogy Roma Konferencia – Berény címmel, tehát szó sem volt arról, hogy a Lungo Drom tart ülést Farkas Flóriánnal karöltve.

Ráadásul a Lungo Drom a kongresszuson állásfoglalást is hozott, majd közleményt juttatott el az állami hírügynökségnek:

„A Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség kongresszusa elutasítja a Soros-tervet és azt a törekvést, hogy bevándorló országgá változtassák Magyarországot, és felhívja a kormányt, hogy minden eszközzel lépjen fel a Soros-terv végrehajtása ellen. A kormány tegyen meg mindent annak érdekében, hogy korlátozza a Soros-hálózat bevándorlásszervező tevékenységét és további terjeszkedését.

Innentől kezdve pedig bátran nevezhető a találkozó a Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség hivatalos ülésének.

Ellenzéki média kizárva

Ezt támasztja alá, hogy a már korábban említett „Roma Konferencia – Berény” már ettől eltérő „Lungo Drom kongresszus megnyitó Jászberényben” címmel szerepel abban a posztban, amelyben Pócs János tette közzé az eseményen készült egyik fotót a kongresszus napján, valamivel 14 óra előtt

Kitűnik tehát, hogy a fideszes politikus közösségi oldalát böngészve egyetlen „ellenzéki” média sem értesülhetett arról, hogy a Lungo Drom mára notórius bujkálóvá vált vezetője, Farkas Flórián – nem mellesleg miniszterelnöki biztos – is ott lesz Jászberényben.

Le lehet hazudni akár a csillagos eget is az égről, az akkor sem változtat azon, hogy a Fidesz bújtatja a nyilvánosság előtt kétes ügyeiről elhíresült romaügyi miniszterelnöki biztost. A nyilvánosság közel három éve nem tudja, hogyan tapsolt el az akkor Farkas vezette roma önkormányzat 1,6 milliárd forintot, mire költötték az uniós forrást. Lázár János hétfőn Hódmezővásárhelyen, gusztustalan módon megalázta közmunkásokat. Talán jobb lenne, ha a főminiszter előbb a saját portája körül nézne szét, van ott simlis fideszes kliens bőségesen.

Talán őket is közmunkára kellene vezényelni, hogy ne lopják a közpénzt!

(Forrás: HírTv)

Mit meg nem tesz egy cigány, ha erre utasítják? – Farkas Flórián a migráncsgyűlölő

Mit kapnak a romák? Farkas Flóriánt és applikációt! Remek!

Botrány, újabb lapok a Farkas Flórián dossziéból

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük