Lázár szerint aki jó páleszt főz és a temetőt is rendben tartja, az jó képviselő lesz! – Miiiiiiii van…?

Lázár János meghirdette a “Fidesz-hű nőket a politikába” akcióját, ám a híreket hallgatva finomított a keresésen, hiszen újabb kritériumokat talált ki: főzzön jó magyar páleszt is és a temetőben is otthon érezze magát!

És mázlija volt, talált ilyet is!

Érdekes! Azt nem említi a jó közszolga, hogy esetleg feltétel lenne egy képviselőségre aspirálónál, hogy a megfelelő iskolákat a háta mögött tudja, hogy beszéljen nyelveket, – ne csak papíron, hanem élőben – hogy legyen közigazgatásban eltöltött múltja. Lári-fári! Minek az, akkor még kérdezne, véleménye lenne, arra meg nincs szükség!

Közösségi oldalán tudatta, hogy

“Aki ért a pálinkafőzéshez, az a képviselőséget kisújból megcsinálja. Egy makói pálinkafőzőben látogattam meg az egyik női képviselőjelöltet.”

Csermák Szilvia, a pálinkakirálycsaj!

Makó 8-as körzetének lehet akkora mázlija, hogy ha megfelelő helyre ikszel, akkor egy pálinkafőző dinasztia hölgytagja képviseli a következő években az érdekeit. De nem kizárólag a szeszfőzde a család kenyérkeresete, a temetkezés is hozzájuk tartozik a környéken. No meg persze földjük is van, ahogy az lenni szokott egy ilyen “dinasztiában”.

“Aki a temetőt rendben tudja tartani, az a közteret is rendbe tudja tartani…”

Megnyugtató, hogy megdumálták, ha nyer a kishölgy, pálinkáznak egyet. Arról nem esett szó, hogy ha nem, akkor mi történik. A pálinkában az a remek, hogy bánatra, örömre egyaránt iható!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük