Lázár János elébe ment főnöke elbocsátó, ám cseppet sem szép üzenetének és bejelentette, hogy befejezte a munkát a Miniszterelnökség élén, és a jövőben nem akar kormánytag sem lenni, hanem visszatér hódmezővásárhelyi választókerületébe.

[mnky_ads id=”10551″]

A hírnév és az ő átka?

Lázár János nem kíván kormányzati tisztséget vállalni Orbán Viktor következő kormányában. Lázár ezt péntek reggel elég világossá tette a hódmezővásárhelyi Rádió 7-nek adott interjújában – írta az Index. Azért ne aggódjon senki, nem úgy képzeli el a jövőjét, hogy elhagyja a közszolgaságot, továbbra is eltarthatjuk, ha jók leszünk.

[mnky_ads id=”10552″]

Orbán Viktor péntek reggel beszélt arról a Kossuth Rádióban, hogy más “kormányszerkezetet” akar, jelentős részben új emberekkel fut neki ez a kormány.

„Inkább az agyközpontját szeretném átalakítani a kormányzásnak, amit Miniszterelnökségnek neveznek. Itt más típusú vezetést szeretnék”

– mondta Orbán. Várható volt, hogy nem Lázár folytatja a Miniszterelnökség élén.

Lázár be is jelentette, hogy nem lesz a továbbiakban miniszter. 2014-ben Orbán négy évre kérte fel a Miniszterelnökség vezetésére.

„Ezt a munkát elvégeztem, kerek egésznek tekintem”

– nyilatkozta, aki elmondása szerint már ősszel jelezte a miniszterelnöknek, hogy a ciklus végén befejezi. A sajtóban is elkezdett terjedni ez a hír, ám most először mondta ki nyilvánosan, hogy távozik a kormányból.

Lázár közösségi oldalán már neki is látott a helyi ügyek intézésének:

[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét